Onze Oranje Kruis Cursus

Veel persoonlijke aandacht in een perfecte ambiance!

Onze cursussen met kleine groepen worden heel goed ontvangen. Dat blijkt ook uit de laatste feedback van onze EHBO cursisten. Onze kleine groepen zijn de nummer één reden om iedere keer opnieuw de herhalingscursus bij ons te volgen..

Goede interactie

Door kleine groepen is de interactie met de docent heel groot, leer je je medecursisten sneller kennen en hoef je niet alleen maar te wachten op elkaar. Je bent lekker bezig, actief en vooral praktisch oefenen.

Verkorting cursustijd

Door de kleine groepen kan de cursus worden verkort, waarbij de kwaliteit wordt behouden. Een ideale combinatie dat veel tijd en kosten bespaart.

Jouw voordelen

Certificaat in één dag

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Ook in 2018 hebben wij weer goed gescoord!
Bedankt voor jullie beoordelingen

Brandwonden
Ontwrichting

Inclusief online videotraining.

Om er voor te zorgen dat iedereen goed voorbereid naar cursus gaat, zonder veel tijd kwijt te zijn aan droge lesstof, hebben wij een online video training ontwikkeld. Deze online video training is het theorie gedeelte van de cursus en van groot belang om een deskundig hulpverlener te worden. In deze videotraining legt instructrice  Claudia in duidelijke video’s de belangrijkste EHBO onderwerpen uit. Deze onderwerpen worden uitgevoerd tijdens het praktijkgedeelte van de cursus.  Zo haal je in slechts 3 à 4 uur je theorie certificaat. Je kunt deze in je eigen tempo volgen op een tijdstip dat jouw dat het beste past. Iedereen komt zo goed voorbereid bij de cursus! Door deze manier van lesgeven, wij hoeven nu geen instructeur in te huren en een dure locatie, bespaart u veel tijd en dus ook geld.

Als voorproefje op deze training delen wij alvast een video:

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Oranje kruis reanimatiecursus

9 locaties in Nederland

Altijd een Safetyschoollocatie in de buurt

Klik op een locatie in de buurt en bekijk de cursusagenda

PLAN JE CURSUS

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

Oranje Kruis

Europees erkend certificaat