fbpx

Onze kernwaarde, onze belofte

 

Bij Safetyschool zijn we een beetje eigenwijs. Wij geloven dat door een uitgekiende methode en betrokken medewerkers de cursusduur verkort kan worden, zonder in te boeten op kwaliteit. Wij gaan er vol voor dat jij kan en durft te handelen als er zich een ongeval voordoet. 

Deskundigheid

Ons team is ervaren en deskundig. Onze trainers komen uit de praktijk, zijn breed en goed opgeleid en delen hun kennis en ervaring graag. 

Ontzorgen

Wanneer je contact met ons opneemt via de telefoon, de mail of via onze website nemen we je volledig bij de hand. Stap voor stap nemen we je mee in het proces van het boeken van een cursus tot het volgen van de videoleeromgeving. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat je na het volgen van een cursus een diploma of certificaat ontvangt EN dat je volgend jaar een herinnering krijgt voor een herhalingscursus. Ontzorgen van a tot z noemen wij dat. 

Bereikbaar

Onze binnendienst is tijdens kantoortijden altijd bereikbaar en staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Indien nodig hebben we voor onze cursisten een speciaal noodnummer dat je kan bellen buiten de standaard kantoortijden. Wel zo fijn als je even omhoog zit met een prangende vraag! 

Innovatief

Onze video-leeromgeving en 24/7 vraagbaak zijn in eigen huis ontwikkelt en worden in eigen huis beheert. Dat maakt ons uniek en onderscheidend. Maar ook heel erg flexibel. En het meest belangrijke; het geeft ruimte om op de praktijktraining actief te trainen. Lekker oefenen en doen, doen, doen. Want daar leer je natuurlijk altijd het meeste van. 

Betrokken

Betrokkenheid zit ons in de genen. Wij luisteren graag naar jouw wensen en denken graag me je mee. Schroom niet om je vragen te stellen en opmerkingen te delen.

 

 

Direct naar

Incompany cursussen

Meer weten over de Incompany cursus of een passende aanbieding ontvangen?

Bel Harm op 088 112 54 54, of laat uw gegevens achter in onderstaand formulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Harm Boer van Safetyschool

Bel Harm of één van zijn collega's voor meer informatie (088) 112 54 54

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen