fbpx

Incompany EHBO Cursus

Wil jij exclusief met een groep een EHBO cursus volgen? Bijvoorbeeld met je bedrijf, vereniging, instelling of vrienden, kies dan voor een incompany cursus.  

Wij zoomen specifiek in op de risico’s binnen jouw bedrijf, club of omgeving. Wij inventariseren de bestaande procedures. Deze zijn, naast de basis EHBO, het uitgangspunt van de cursus. Zo leer je met echte praktijksituaties te werken die van toepassing zijn op jouw situatie.  

Jouw voordelen

geen reistijd

Eigen omgeving

Herhaling en basis

Incl. online videotraining

Ook in 2021 hebben wij weer goed gescoord!
Bedankt voor jullie beoordelingen

Instructeurs

Locatie

Videotraining

Sfeer

EHBO training Meppel

Inhoud conform eindtermen oranje kruis

Reanimatie
Veiligheid
Verstikking
De ABCDE methode
Hersenschudding

Stabiele zijligging
Wervelletsel
AED Bedienen
Wonden verbinden
Alarmeren

Levensreddend handelen
Vergiftiging
Shock
Flauwte
Allergische reactie

Hoofdletsel
Verstuiking/ Kneuzing
Onderkoeling
Brandwonden
Ontwrichting

 Theorie online

Om er voor te zorgen dat iedereen goed voorbereid naar cursus gaat, zonder veel tijd kwijt te zijn aan droge lesstof, hebben wij een online video training ontwikkeld. Deze online video training is het theorie gedeelte van de cursus en van groot belang om een deskundig hulpverlener te worden. In deze videotraining legt instructrice Claudia in duidelijke video’s de belangrijkste EHBO onderwerpen uit. Deze onderwerpen worden uitgevoerd tijdens het praktijkgedeelte van de cursus.  Zo haal je in slechts 3 à 4 uur je theorie certificaat. Je kunt deze in je eigen tempo volgen op een tijdstip dat jouw dat het beste past. Iedereen komt zo goed voorbereid bij de cursus! Door deze manier van lesgeven, wij hoeven nu geen instructeur in te huren en een dure locatie, bespaart u veel tijd en dus ook geld. 

Als voorproefje op deze training delen wij alvast een video:

INZET VAN EEN LOTUS SLACHTOFFER

REALISTISCH & LEUK (OP AANVRAAG)

LOTUS staat voor landelijke opleiding tot uitbeelding van slachtoffers. Iemand die is opgeleidt om een slachtoffer te spelen dus. Elke situatie binnen de EHBO kan worden nagespeeld.

Wil je oefenen op een slachtoffer die niet meewerkt? Oefenen met iemand die spontaan een gespeelde hersenbloeding of hartaanval krijgt tijdens de les? Huur dan optioneel een LOTUS slachtoffer in.

Uiteraard regelen wij dit graag.

Meer weten?
Wij komen graag met je in contact.

Onze instructeur Arnoud was precies en duidelijk. Hij luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte Hij op een prettige manier contact. Ook deed hij alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Reanimatietraining omgeving Meppel

Welk certificaat past bij jouw organisatie?

 

Een Certificaat met bijbehorende pas, dat is natuurlijk het uiteindelijke doel. Wij dragen er zorg voor dat jullie – bij het behalen van de toetsen en goed uitvoeren van de verschillende verrichtingen – binnen ongeveer 3 weken na de cursus een erkend EHBO certificaat ontvangen waarmee je kunt aantonen dat je een deskundig EHBO’er bent.

SafetySchool, Nikta, Oranje Kruis, NRR, LPEV of Medic First Aid?

De ministeries van OCW en SZW hebben de verschillende certificeringen aan elkaar gelijkgesteld en erkend. De inhoud van alle verschillende opleidingen verschilt op details, maar is altijd gebaseerd op de eindtermen van het Oranje Kruis. De wijze van examinering verschilt wel in grote mate. Alle certificaten hebben in Nederland dus dezelfde status. SafetySchool kan dan ook verschillende certificeringen, certificaten en diploma’s leveren. Standaard werken wij met het Nikta als certificerende organisatie. Deze certificering wordt onder andere gebruikt bij Defensie, Politie, door Ambulance Chauffeurs, door Gastouders, Kinderdag opvang en nog vele andere branches en instituten. Heel betrouwbaar en degelijk dus.

Certificaat EHBO Meppel

Meer weten over de Incompany cursus of een passende aanbieding ontvangen?

Bel Harm op 088 112 54 54, of laat uw gegevens achter in onderstaand formulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Harm Boer van Safetyschool

Bel Harm of één van zijn collega's voor meer informatie (088) 112 54 54

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen