fbpx

Incompany BHV Cursus

 

Afgestemd op jouw situatie

Bestaande procedures
De bestaande procedures die jouw bedrijf of werkgever hanteert, is de basis voor de maatwerk incompany training. Je oefent direct in praktijksituaties die 100% van toepassing zijn voor jouw bedrijf.

Aanwezige materialen
De aanwezige materialen krijgen een prominente plek in de BHV training. Het heeft geen zin om met materialen te oefenen, wanneer die in de praktijk niet aanwezig zijn.

Is er een evacuatiestoel aanwezig? Dan ga je daar ook mee oefenen.
Is er een blusdeken aanwezig? Dan ga je daar ook mee oefenen.

Logische aanvulling
Je werkt en leert met wat er al is. Op deze manier is de BHV training een logische aanvulling op de bestaande procedures en aanwezige materialen.

Jouw voordelen

Geen reistijd

Eigen omgeving

Direct toepasbaar

Incl. online videotraining

ONTRUIMINGSOEFENING

Bestaande procedures
Aan de hand van uw ontruimingsplan gaan we dit oefenen. Dit kan door een zogenaamde Tabel-Top training maar ook door een echte ontruimingsoefening. De ene keer doen wij dit onaangekondigd en de andere keer weten de medewerkers dat er een oefening zal gaan plaatsvinden. Na de oefening wordt deze geëvalueerd en kunnen wij hiervan een rapportage uitbrengen, al dan niet ondersteund door videobeelden. 

Aanwezige materialen
De aanwezige materialen zullen ingezet moeten worden tijdens de ontruiming. Op deze manier komt direct boven water of de aanwezige materialen in de praktijk ook praktisch te gebruiken zijn en/of er nog materialen zijn die ontbreken. 

Meer weten?
Wij komen graag met je in contact.

Ontruiming Asphalia

INZET VAN EEN LOTUS SLACHTOFFER

REALISTISCH & LEUK (OP AANVRAAG)

LOTUS staat voor landelijke opleiding tot uitbeelding van slachtoffers. Iemand die is opgeleidt om een slachtoffer te spelen dus. Elke situatie binnen de EHBO kan worden nagespeeld.

Wil je oefenen op een slachtoffer die niet meewerkt? Oefenen met iemand die spontaan een gespeelde hersenbloeding of hartaanval krijgt tijdens de les? Huur dan optioneel een LOTUS slachtoffer in.

Uiteraard regelen wij dit graag.

Meer weten?
Wij komen graag met je in contact.

Hand van lotus slachtoffer

Ook in 2021 hebben wij weer goed gescoord!
Bedankt voor jullie beoordelingen

Instructeurs

Locatie

Videotraining

Sfeer

BHV cursus Meppel

Inhoud conform eindtermen NIBHV

Beginnende brand
Verschillende blusmethoden
Noodcommunicatie

Ontruimen
Alarmeren                                      Levensreddende handelingen                  Stabiele zijligging

Controle vitale functies                                            Reanimatie
AED

Inclusief online videotraining

Om er voor te zorgen dat iedereen goed voorbereid naar cursus gaat, zonder veel tijd kwijt te zijn aan droge lesstof, hebben wij een online video training ontwikkeld. Hierin legt Claudia in duidelijke video’s de belangrijkste EHBO handelingen uit. Zo haal je in slechts 2 uur je theorie certificaat en is iedereen goed voorbereid bij de cursus!
Als voorproefje op deze training delen wij alvast een video:

Onze instructeur Arnoud was precies en duidelijk. Hij luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte hij op een prettige manier contact. Ook deed hij alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een BHV cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Reanimatiecursus Meppel

Meer weten over de Incompany cursus of een passende aanbieding ontvangen?

Bel Harm op 088 112 54 54, of laat uw gegevens achter in onderstaand formulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Harm Boer van Safetyschool

Bel Harm of één van zijn collega's voor meer informatie (088) 112 54 54

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen