Vragen? Bel: 038 750 7008  of mail met info@safetyschool.nl
Safetyschool - EHBO Halve dag - Zwolle

EHBO Halve dag - Zwolle

Startdatum: 04/11/2019 08:30

OC Het Anker
Zwolle,

Soort cursus Einde verkoop Prijs Aantal (deelnemers)
EHBO halve dag Basis
165,00 165.0 EUR
EHBO Halve dag Herhaling
165,00 165.0 EUR

EHBO cursus incl. AED 

-

Officieel diploma voor zowel herhaling als basis EHBO

Ervaren
instructeur

Certificaat
in één dagdeel

Kleine
groepen

Een officieel EHBO diploma in een halve dag

Uit de feedback van onze cursisten blijkt dat onze werkwijze met kleine groepen (meestal 4 tot 8 personen) heel goed wordt ontvangen. Dit is dan ook de nummer één reden om iedere keer opnieuw de herhalingscursus bij ons te volgen.

Goede interactie
Door kleine groepen is de interactie met onze ervaren docenten groot. Zo leer je je medecursisten sneller kennen en hoef je niet lang te wachten op elkaar. Je bent actief bezig. Geen saaie zit-en-luister lessen maar gewoon lekker veel oefeningen doen. 

Verkorting cursustijd
Door de kleine groepen kan de cursus worden verkort, maar de kwaliteit worden behouden. Een ideale combinatie welk veel tijd en kosten bespaard.

Inclusief toegang tot de online leeromgeving
EHBO leren via internet betekent leren via onze beveiligde digitale leeromgeving. Door middel van video's wordt je door de hele EHBO lesstof heengeloodsd. Aan het einde van de theorie (duurt max. 2 uur), doe je een online theorie examen en ontvang je een theorie certificaat. Het doel van de online leeromgeving is dat je de lesstof al leert kennen en zo kom je goed voorbereid op de praktijkdag.


Ik zag op tegen leren via internet. Maar eigenlijk bleek het een uitkomst. Goed opgezet en makkelijk te begrijpen! Een perfecte tool voor de cursus. Een verrijking!

 Femke de Waard

Alle cursussen inclusief AED (Defibrillator)

En natuurlijk de gehele reanimatie.

Een vast onderdeel van de cursus is de reanimatie.  Dit onderdeel komt voor in de eindtermen van alle certificeerders zoals het Nikta en het Oranje Kruis. Tegenwoordig is een AED onlosmakelijk onderdeel van de reanimatie. Voor ons is dat logisch en normaal. Tegenwoordig kom je een AED op heel veel locaties tegen.

AED

Een AED apparaat is een apparaat ter ondersteuning van een reanimatie welke schokken afgeeft teneinde het hart weer op gang te krijgen Reanimatie en het gebruik van een AED wordt zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar ook in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Leren via internet, of toch niet

Niet verplicht, maar zorgt voor een kortere les

EHBO leren via internet heeft veel voordelen. Wil je dat toch liever niet? Geen probleem. Ook daarin kunnen we voorzien. De theorie wordt dan tijdens de EHBO cursus gegeven. Hierdoor wordt de EHBO cursus wel wat langer. (zie cursus in 1 dag)

Wel leren via internet

EHBO leren via internet betekent leren in via onze beveiligde digitale leeromgeving. Door middel van video's wordt je door de hele EHBO lesstof heengeloods. Aan het einde van de theorie (duurt max. 2 uur), doe je een online theorie examen en ontvang je een theorie certificaat.

Bespaar tijd en kosten.

Kies je om te leren via internet? Dan hoeft de docent de theorie niet nogmaals te behandelen in de les. Dat scheelt tijd. En dus ook kosten. Hierdoor kan je de cursus EHBO al volgen in een halve dag.

Enthousiast?

Wij komen graag met u in contact

Neem contact op

Bestel Direct

Waar

OC Het Anker
Voorsterweg 36
    Zwolle 8042 AD
   

Wanneer

Van 04/11/2019 08:30
tot 04/11/2019 12:30

Organisator

Safetyschool
+31 (0)88 1125454
info@safetyschool.nl