Vragen? Bel: 038 750 7008  of mail met info@safetyschool.nl
Safetyschool - BHV Halve dag - Ede

BHV Halve dag - Ede

Startdatum: 24/08/2016 13:00

Landgoed Groot Zonneoord
Ede, Nederland

Soort cursus Einde verkoop Prijs Aantal (deelnemers)
BHV Halve dag Basis
167,00 167.0 EUR
BHV Halve dag Herhaling
167,00 167.0 EUR

Zowel basis als herhalings BHV 

-
 Incompany ook mogelijk  

Ervaren
instructeur

Certificaat
in één dagdeel

Kleine
groepen

BHV cursus met aandacht

Uit de feedback van onze cursisten blijkt dat onze werkwijze met kleine groepen (meestal 4 tot 8 personen) heel goed wordt ontvangen. Dit is dan ook de nummer één reden om iedere keer opnieuw de herhalingscursus bij ons te volgen.

Goede interactie
Door kleine groepen is de interactie met onze ervaren docenten groot. Zo leer je je medecursisten sneller kennen en hoef je niet lang te wachten op elkaar. Je bent actief bezig. Geen saaie zit-en-luister lessen maar gewoon lekker veel oefeningen doen. 

Verkorting cursustijd
Door de kleine groepen kan de cursus worden verkort, maar de kwaliteit worden behouden. Een ideale combinatie welk veel tijd en kosten bespaard.

Inclusief toegang tot de online leeromgeving
EHBO leren via internet betekent leren via onze beveiligde digitale leeromgeving. Door middel van video's wordt je door de hele EHBO lesstof heen geloodsd. Aan het einde van de theorie (duurt max. 2 uur), doe je een online theorie examen en ontvang je een theorie certificaat.


De cursus was duidelijk en erg leerzaam, de docent was geduldig en kent zijn vak.

dhr. Clarke

Alles komt aan bod

Welke variant je ook kiest: de inhoud is altijd hetzelfde

Een BHV cursus kent een vaste inhoud. Als de cursusduur langer is dan wordt de stof wat diepgaander behandeld.

Tijdens onze BHV cursussen en BHV herhalingen wordt ingegaan op:

Het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van eerste hulp, het toepassen van levensreddende handelingen, communiceren met deskundigen en aanwezigen en het ontruimen van een pand.

Praktijk en theorie

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Dat vinden wij heel belangrijk bij de BHV. Hoe meer en vaker je oefent, hoe adequater je kan optreden als er daadwerkelijk iets gebeurd. En de theorie? Die kan je snel en efficiënt volgen via internet, maar dat hoeft niet. Je hebt dan wel meer tijd om te oefenen of je kan de cursusduur verkorten.

Leren via internet, of toch niet

Niet verplicht, maar zorgt voor een kortere les

EHBO leren via internet heeft veel voordelen. Wil je dat toch liever niet? Geen probleem. Ook daarin kunnen we voorzien. De theorie wordt dan tijdens de EHBO cursus gegeven. Hierdoor wordt de EHBO cursus wel wat langer. (zie cursus in 1 dag)

Wel leren via internet

EHBO leren via internet betekent leren in via onze beveiligde digitale leeromgeving. Door middel van video's wordt je door de hele EHBO lesstof heen geloodsd. Aan het einde van de theorie (duurt max. 2 uur), doe je een online theorie examen en ontvang je een theorie certificaat.

Bespaar tijd en kosten.

Kies je om te leren via internet? Dan hoeft de docent de theorie niet nogmaals te behandelen in de les. Dat scheelt tijd. En dus ook kosten. Hierdoor kan je de cursus EHBO al volgen in een halve dag.

Enthousiast?

Wij komen graag met u in contact...
 

Neem contact op 

Bestel direct

Waar

Landgoed Groot Zonneoord
Zonneoordlaan 17
    6718 TK Ede
    Nederland

Wanneer

Van 24/08/2016 13:00
tot 24/08/2016 17:00

Organisator

Safetyschool
+31 (0)88 1125454
info@safetyschool.nl