fbpx

Safetyschool heeft een visie:

Iedereen veilig op de werkvloer

Wij geloven in bedrijfsveiligheid waarop je mag vertrouwen, als klant, als bezoeker én als werknemer.  Daarom doen we wat we doen. Daarom helpen wij bedrijven met hun bedrijfsveiligheid van BHV tot brandpreventie. Waar geloof jij in? Stel jezelf eens deze vraag: Waarom ben ik EHBO’er of BHV’er geworden? Heb je daar een bewuste keus voor gemaakt? Het kan best zijn dat je gevraagd bent om BHV’er te worden door je werkgever. Blijkbaar vond hij jou een goede keus om BHV’er te zijn en bij te dragen aan de veiligheid van niet alleen  je collega’s, maar ook van gasten en klanten. Of ben je EHBO’er? Was het je eigen wens, omdat je graag wilt helpen waar nodig? Zodat je in noodgevallen of bij een ongeluk mensen kunt bijstaan en eerste hulp kunt verlenen.

YES Vakantie!

Wat je motivatie ook geweest is, voor iedereen geldt de vakantie als een rustmoment. Tijd voor jezelf nemen en je gezin. Tijd om mooie plekken te bezoeken en te genieten van de natuur en de omgeving, waar je ter wereld ook maar bent. Je neemt rust van je werk, maar neem je ook rust als EHBO’er of BHV’er?

Letsel en ongelukken nemen helaas geen vakantie

De zomer is een ontspannen periode voor heel veel mensen zoals jij. Je neemt vrij, je gaat op vakantie en je rust uit. Ongelukken en noodgevallen nemen geen vakantie. Zo ervoer ook één van onze instructeurs in tijdens zijn vakantie in Zweden. Terwijl hij met zijn gezin aan een meer zat te genieten van de natuur en het mooie weer, zag hij een man het water in duiken. Onder water stootte de onfortuinlijke zwemmer zijn hoofd aan een steen. Gevolg: flink bloedende hoofdwond. Gelukkig voor deze Zweed, was een ervaren EHBO’er (in persoon van onze instructeur) ter plaatse en kon de wond verbinden.

Ongelukken ook buiten werktijd

Een 9 tot 5 baan wil niet zeggen dat een ongeluk zich daar ook aan houdt. Nog een voorbeeld: Een man fietste met een tas vol boodschappen weer naar huis. Hij kwam te vallen en de glazen pot sambal viel kapot. Een stuk van het glas kwam in zijn been terecht. Met recht een pittige wond. Een BHV’er die net van zijn werk kwam en langsreed stopte onmiddellijk om kordaat eerste hulp te verlenen. Het slachtoffer is uiteindelijk met de ambulance naar de eerste hulp gebracht, omdat de wond gehecht moest worden.

365 dagen per jaar

Wat je motivatie ook is geweest, EHBO’er en BHV’er ben je 365 dagen per jaar. Je kunt helpen, dus ga je helpen. Als EHBO’er en BHV’er leer je adequaat te handelen in wat voor situatie dan ook. Neem je kennis niet voor lief en zet het in, waar en wanneer dan ook. Wil jij ook weten wat je moet doen in een noodsituatie? Download dan de Eerst Hulp Kaart.

[text_block id=10895 description=”eerste hulp”]

Onze EHBO locaties: AmsterdamEindhovenRotterdamUtrechtLeeuwardenEdeMeppel en Zwolle.
Onze BHV locaties: AmsterdamRotterdamEindhovenUtrechtZwolleLeeuwardenEde en Meppel.

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen