EHBO opleiding

EHBO opleiding online inplannen? Dat is mogelijk bij Safetyschool! Wij werken graag in kleine groepen zodat we de kwaliteit van de training hoog kunnen houden. Je leert sneller je instructeur en mede cursisten kennen, wat de samenwerking ten goede komt. Safetyschool werkt op verschillende locaties door heel Nederland. Je kan bij ons terecht op de volgende locaties: Meppel, Zwolle, Leeuwarden, Utrecht, Ede, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Een EHBO opleiding volg je bij Safetyschool! Bel direct: 088 112 54 54.

EHBO opleiding

EHBO opleiding met online theorie!

Een groot voordeel aan onze EHBO opleiding is dat je de theorie online kan volgen. Hoe dat precies in zijn werk? Nadat je je bij ons hebt aangemeld ontvang je zo snel mogelijk de inloggegevens van ons online leersysteem. Via een interactieve training leer je in ongeveer twee uur de theorie van de eerste hulp. Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals werken met een AED apparaat, de stabiele zijligging, het behandelen van een hersenschudding, hoofdletsel en veel meer. Bekijk onze agenda en kijk welke EHBO opleiding nog vrij is!

Officieel diploma inclusief AED training

Een belangrijk onderdeel van de EHBO opleiding is de training met een AED apparaat. Dit apparaat is de laatste jaren veelvuldig in het nieuws geweest en hangt tegenwoordig in menig voetbalkantine. Tijdens de theorie- en de praktijktraining komt het werken met dit apparaat aan bod. Bij het goed gebruiken van dit apparaat kun je levens redden. Dat moet toch een gaaf gevoel geven? Onze ervaren instructeurs kennen alle ins en outs van dit AED apparaat. Meer weten over onze EHBO opleiding? Bel direct met onze opleidingsmanagers, zij kunnen je meer vertellen over de inhoud van de training.

EHBO opleiding? Kies voor Safetyschool!

Een groot voordeel van onze EHBO opleiding is dat je het certificaat binnen een halve dag kan behalen. Dan gaat het wel om de herhalingscursus waarbij je de theorie vooraf online doet. Daarnaast kun je bij Safetyschool zowel de basis- als de herhalingstraining volgen. Wij werken in kleine groepen, de groep zal niet groter zijn dan 12 personen. Zijn jullie met een groep en willen jullie een incompany cursus volgen? Dat is ook mogelijk bij Safetyschool! Meer informatie? Bel dan naar: 088 112 54 54 of stuur een mail naar info@safetyschool.nl. We zien je graag binnenkort verschijnen bij onze EHBO opleiding!

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Minimale Investering - Maximale Veiligheid