fbpx

certificaat_rode_kruisHerhalingscursus eerste hulp Rode Kruis

Heeft u reeds een certificaat van het Rode Kruis? Dan is dit DE cursus om uw certificaat te verlengen! Deze herhalingscursus eerste hulp (EHBO) is goedgekeurd door het Rode Kruis. Na deelname aan deze cursus wordt uw Rode Kruis certificaat weer verlengd.

De theorie wordt online via internet behandelt en gedurende een halve dag traint u uw praktische vaardigheden onder leiding van een ervaren en Rode Kruis erkende instructeur. Slaagt u voor het examen en worden de praktijkopdrachten met een voldoende afgerond, ontvangt u een certificaat van het Rode Kruis en een pasje van deelname.

Standaard ontvangt u bij deze cursus toegang tot onze online leer module. Optioneel kunt u cursusmateriaal van het Rode Kruis meebestellen.

Heeft u genoeg informatie over de EHBO herhalingscursus Rode Kruis? Klik hier om de EHBO herhalingscursus Rode Kruis te kopen.

SPECIFICATIES VOOR EHBO HERHALINGSCURSUS RODE KRUIS

 

Mogelijke certificatenRode Kruis
DagdelenAvond, Middag, Ochtend, Overdag (werkdag), Weekend
Inzet ondersteunende middelenAED trainer, Reanimatie poppen, Verbandmateriaal
LesmateriaalCursusboek, Online leeromgeving
LokatieAmsterdam, Berkel en Rodenrijs, Bij u op het bedrijf, Den Haag, Ede, Eindhoven, Leeuwarden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle
NiveauIn bezit van geldig EHBO certificaat
TijdsduurHalve dag
DoelstellingBehalen EHBO diploma / certificaat
Voldoet aanEindtermen Nedelandse reanimatie raad, Eindtermen NRR, Eindtermen Oranje Kruis
TypeHerhalingscursus

Heeft u genoeg informatie over de EHBO herhalingscursus Rode Kruis? Klik hier om de EHBO herhalingscursus Rode Kruis te bestellen.

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen