fbpx

EHBO cursus in Zwolle 

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

 

 

EHBO cursus in Zwolle inplannen? Dit kan makkelijk en snel via Safetyschool! Bij ons ervaar je de cursus in kleine groepen. Doorgaans zullen er ongeveer 6 tot 8 personen deelnemen aan een cursus, met uitzondering van maximaal 12 personen. Door de kleine groepen leer je snel de instructeur en de medecursisten kennen. Daarnaast kun je in een vlotter tempo door de praktijk lopen in een kleinere groep. Heb je vragen over onze EHBO cursus in Zwolle? Neem dan telefonisch contact op via: 088 112 54 54.

EHBO training in Zwolle: inclusief videotraining!

De theorie van onze EHBO cursus in Zwolle kan online worden gedaan. Door middel van een interactieve videotraining word je meegenomen in de theorie. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je zo snel mogelijk de inloggegevens van ons online leersysteem Alfalearn. In ongeveer 2 uur tijd komen alle aspecten van onze eerste hulp aan bod. Dit onderdeel is verplicht en is nodig om uiteindelijk je NIKTA certificaat te behalen. Onze cursisten zijn hier erg enthousiast over, thuis aan het werk wanneer het jou uitkomt. Je kan je via onze website direct aanmelden voor een nieuwe EHBO cursus in Zwolle!

Training inclusief AED (defibrillator)

Tijdens onze training komen er verschillende soorten onderwerpen aan bod. De instructeur gaat je leren hoe je iemand in een stabiele zijligging legt, hoe je levensreddend handelt, hoe je omgaat met brandwanden en nog veel meer. Daarnaast komt ook het werken met een AED aan bod, het apparaat wat de laatste jaren veel in het nieuws is geweest. Als er bijvoorbeeld iemand op de sportvereniging een hartstilstand krijgt, is het belangrijk binnen enkele minuten te handelen. Zo kun je voorkomen dat het slachtoffer blijvende schade oploopt. Hierbij is het AED apparaat van belang. Benieuwd naar alle onderwerpen die aan bod komen tijdens onze EHBO cursus in Zwolle? Wij vertellen je graag meer.

EHBO cursus in Zwolle? Kies Safetyschool!

Een EHBO cursus in Zwolle volgen? Dan helpt Safetyschool je graag verder. Wij helpen al sinds 1998 mensen en bedrijven aan officieel geldige EHBO certificaten. Het is ook mogelijk om een incompany training te boeken. De instructeur komt dan bij jullie langs op locatie. Samen met je collega’s leer je dan alle nieuwe technieken op het gebied van EHBO. Zowel een basis- als herhalingstraining is mogelijk. Ben je benieuwd wat wij voor jou als particulier of als bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: (088) 112 54 54 of stuur een mail naar info@safetyschool.nl. Wij zien je graag binnenkort verschijnen op een van onze EHBO cursussen in Zwolle!

Locatie Zwolle
Voorsterweg 36
8042 AD Zwolle

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

EHBO Cursus Zwolle

€1657 april 2023 08:30 - 12:30
Zwolle
United States

EHBO Cursus Zwolle

€1653 mei 2023 13:00 - 17:00
Zwolle
United States

EHBO Cursus Zwolle

€1658 juni 2023 08:30 - 12:30
Zwolle
United States

EHBO Cursus Zwolle

€16510 juli 2023 13:00 - 17:00
Zwolle
United States

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Reanimatiecursus Zwolle

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen