fbpx

EHBO cursus voor volwassenen bij Safetyschool

Onze voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

Bij Safetyschool kun je kiezen voor een EHBO cursus voor volwassenen. Wij vinden het belangrijk om te werken in kleine groepen zodat je profiteert van maximale aandacht. De trainingen worden daarom ook gegeven vanaf 6 personen, tot een maximum van 12 personen. Zo profiteer je van maximale aandacht van de instructeur, en kun je snel doorgaan met de verschillende oefeningen. Zo kun je in een halve dag je EHBO cursus je afronden waarbij je de theorie thuis doet. Hoe dat werkt? Lees verder over onze EHBO cursus voor volwassenen.

Theorie thuis online doen!

Bij onze EHBO cursus voor volwassenen is het mogelijk om de theorie zelf thuis online te doen. Bij het afsluiten van de cursus ontvang je van ons een mail met inlogcodes voor de online leeromgeving. Door middel van een interactieve cursus loopt je in een aantal uur door de stof heen. Dit kun je doen op een moment dat het jou uitkomt. Zorg ervoor dat je de theorie gedaan en gehaald hebt op het moment dat je aansluit op de praktijkdag. Zo ben je goed voorbereid en kun je al je energie op de praktijkdag in een dagdeel stoppen. Meer weten? Bel met onze opleiders via: 088 112 54 54. Kies voor een EHBO cursus voor volwassenen!

Cursus inclusief AED-training

Onze EHBO cursus voor volwassenen is inclusief AED-training. Dit apparaat is de afgelopen jaren veelvuldig in het nieuws geweest en hangt inmiddels in menig sportkantine. Tijdens de theorie wordt er uitgebreid stilgestaan bij het omgaan met een AED-apparaat. Op de praktijkdag wordt er ruim de tijd genomen om te oefenen met dit apparaat. Zo weet jij precies hoe je moet handelen als je ooit onverhoopt in zo’n situatie terecht komt. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag direct een cursus inplannen? Bekijk dan onze agenda. Wij beschikken over locaties in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Ede, Zwolle, Meppel en Leeuwarden.

EHBO cursus voor volwassenen bij Safetyschool!

Een EHBO cursus voor volwassenen volgen? Meld je dan nu direct aan bij Safetyschool! Tijdens de cursus leer je ondere andere meer over reanimaties, hersenschuddingen, stabiele zijligging, levensreddend handelen en nog veel meer. Bel nu direct via: 088 112 54 54 of stuur een mail naar info@safetyschool.nl. Kies voor onze EHBO cursus voor volwassenen!

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen