fbpx

EHBO cursus in Utrecht

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

EHBO cursus in Utrecht inplannen? Doe het makkelijk en snel online via Safetyschool! Wij werken tijdens onze cursussen in kleine groepen waardoor de kwaliteit bewaakt blijft. Tijdens onze cursus werk je gemiddeld met 8 personen en een instructeur. Het maximaal aantal inschrijvingen voor een EHBO cursus in Utrecht bedraagt 12 personen. Hierdoor leer je sneller de medecursisten en je instructeur kennen, dit komt weer ten goede van de ambiance! Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 088 112 54 54.

EHBO training in Utrecht: inclusief AED!

Een EHBO cursus in Utrecht is natuurlijk niet compleet zonder AED (Defibrillator) training. Dit apparaat is de afgelopen jaren veelvuldig op televisie geweest. Tegenwoordig hangen deze apparaten ook in sportscholen of op verenigingen. Plekken waar direct ingegrepen kan worden als iemand krijgt te maken met hartfalen. Het is dus belangrijk om je weg te kunnen vinden met een AED apparaat. Zowel tijdens de theorie als de praktijk zal dit uitgebreid behandeld worden. Je direct inschrijven voor onze EHBO cursus in Utrecht?

Doe je theorie in je eigen tempo online!

Een groot voordeel van onze EHBO cursus in Utrecht? Je kan de theorie online doen op een moment dat het jou uitkomt! Zodra je de bestelling hebt afgerond ontvang je van ons zo snel mogelijk de gegevens. Hiermee kun je inloggen binnen ons online leersysteem. Door middel van een interactieve videotraining word je meegenomen met de verschillende onderwerpen. Binnen ongeveer 2 uur rond je de videotraining af en ben je geslaagd voor het theoriegedeelte. Het grote voordeel is dat je op je eigen tempo de theorie kan doorlopen. Daarnaast kun je tijdens de praktijkdag alle energie in de praktijk steken!

EHBO cursus in Utrecht? Kies Safetyschool!

Je EHBO cursus in Utrecht inplannen? Profiteer van het halen van het certificaat in een halve dag. Zowel een basis- als een herhalingstraining zijn mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Steenovenweg 3, 3532 AE in Utrecht. Met een minimale investering kiezen voor de maximale veiligheid! Wil je graag contact opnemen? Bel dan naar: (088) 112 54 54. Je mag ook een mail sturen naar info@safetyschool.nl.

Locatie Utrecht
Business Center Wisselspoor
2e Daalsedijk 8D, Gebouw Z
3551 EJ Utrecht

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

EHBO Cursus Utrecht

€16525 april 2023 13:00 - 17:00
Utrecht
Business Center Wisselspoor 2e Daalsedijk 8D, Gebouw Z
Utrecht, 3551 EJ

EHBO Cursus Utrecht

€16524 mei 2023 08:30 - 12:30
Utrecht
Business Center Wisselspoor 2e Daalsedijk 8D, Gebouw Z
Utrecht, 3551 EJ

EHBO Cursus Utrecht

€16519 juni 2023 13:00 - 17:00
Utrecht
Business Center Wisselspoor 2e Daalsedijk 8D, Gebouw Z
Utrecht, 3551 EJ

EHBO Cursus Utrecht

€16513 juli 2023 08:30 - 12:30
Utrecht
Business Center Wisselspoor 2e Daalsedijk 8D, Gebouw Z
Utrecht, 3551 EJ

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Reanimatiecursus Utrecht

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen