fbpx

EHBO cursus in Rotterdam

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

 

EHBO cursus in Rotterdam gezocht? Bekijk snel de mogelijkheden op de website van Safetyschool. Bij ons schrijf je je makkelijk en snel in, daarna kun je snel starten met de theorie via e-learning. Ga je voor de eerste keer je EHBO-diploma halen? Of ben je al ervaren en ga je op herhaling? In beide gevallen kun je je aanmelden bij Safetyschool. Je gaat in kleine groepen aan de slag (6 tot 12 personen) zodat de kwaliteit altijd bewaard blijft! Schrijf je in of bel 088 112 54 54.

EHBO training in Rotterdam volgen met het hele bedrijf?

Safetyschool biedt verschillende vormen van EHBO cursussen in Rotterdam aan. Je kan je uiteraard particulier inschrijven, maar we verzorgen ook incompany trainingen. Dit houdt in dat je met je collega’s tegelijk werkt aan de nieuwste EHBO technieken. Onze instructeurs komen bij jou op kantoor langs zodat jullie gelijk aan de slag kunnen. Als er een geschikte ruimte binnen jullie bedrijf aanwezig is, is dit zo geregeld! Doordat de EHBO cursus in Rotterdam in kleine groepen wordt aangeboden, kunnen wij de kwaliteit hoog houden. Zo kun je binnen een halve dag al slagen voor je praktijk!

Doe je theorie gemakkelijk online via e-learning!

Alleen de praktijk doe je op locatie tijdens de EHBO cursus in Rotterdam. Door ons makkelijke e-learning systeem Alfalearn bieden we je de mogelijkheid om de theorie thuis te doen. Nadat je je bij ons hebt aangemeld, en wij de betaling hebben ontvangen, ontvang je van ons de inloggegevens. Via een interactieve en leuke videotraining leer je alle theoretische aspecten van de EHBO cursus in Rotterdam. Deze training kun je in 3 of 4 uren zelf thuis afronden. Zo kom je optimaal voorbereid binnen tijdens de praktijktraining. Doordat je theorie en praktijk scheidt, hoef je niet een hele lange bezig te zijn waardoor je concentratie verslapt. Je tijd effectief inzetten noemen we dat!

 

EHBO cursus in Rotterdam inplannen? Kies Safetyschool!

Voor een EHBO cursus in Rotterdam ben je dus aan het juiste adres bij Safetyschool. Doordat wij in kleine groepen werken van rond de 8 personen (maximaal 12 pers.), kunnen wij de kwaliteit van de training hoog houden! Naast Rotterdam bieden wij ook cursussen aan in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Ede, Zwolle, Meppel en Leeuwarden. Heb je nog vragen over onze cursus? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend telefonisch contact op via: (088) 112 54 54. Je vragen mailen naar info@safetyschool.nl is ook mogelijk. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op onze EHBO cursus in Rotterdam!

Locatie Rotterdam
Vlambloem 85A
3068 JG Rotterdam

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

EHBO Cursus Rotterdam

€16528 november 2022 08:30 - 12:30
Rotterdam
Vlambloem 85A
Rotterdam, 3068 JG

EHBO Cursus Rotterdam

€16520 december 2022 08:30 - 12:30
Rotterdam
Vlambloem 85A
Rotterdam, 3068 JG

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Reanimatiecursus Rotterdam

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen