fbpx

EHBO cursus in Meppel

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

 

EHBO cursus in Meppel inplannen? Ontdek dan de mogelijkheden bij Safetyschool. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door het werken in kleine groepen. Hierdoor leer je je medecursisten en instructeur sneller kennen. Wij beschikken over verschillende locaties in Nederland, maar ons hoofdkantoor zit gevestigd in Meppel. Wil je meer weten over onze EHBO cursus in Meppel? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 088 112 54 54.

EHBO training in Meppel: inclusief AED training!

Tijdens onze EHBO cursus in Meppel komen er verschillende onderwerpen aan bod. Zo krijg je onder andere te maken met de onderwerpen reanimatie, een hersenschudding, de stabiele zijligging, hoofdletsel en brandwonden. Het onderwerp wat zeker niet vergeten mag worden is het werken met een AED apparaat. DIt apparaat is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest en hangt tegenwoordig in menig sportkantine. Kijk jij al uit naar de verschillende onderwerpen die voorbij zullen komen tijdens onze cursus? Meld je dan nu aan!

Cursus conform eindtermen Oranje Kruis!

Onze EHBO cursus in Meppel voldoet aan de eindtermen van het Oranje Kruis. Je diploma zal dus overal geaccepteerd worden! Toch hebben wij onze eigen draai aan de cursus kunnen geven. We hebben een online videotraining ontwikkelt zodat je thuis zelf de theorie kan halen. In een leerzame videotraining leer je binnen 2 uur de theorie en slaag je ook direct. Het bijkomend voordeel is dat je tijdens de praktijkdag ook echt je energie kan leggen in de praktijk! Schrijf je direct in voor onze EHBO cursus in Meppel!

EHBO cursus in Meppel? Kies Safetyschool!

Je inschrijven voor een EHBO cursus in Meppel? Bekijk hiervoor onze agenda. Wij hebben onze cursussen tot wel een half jaar vooruit gepland. Doe je met ons mee? Schrijf je vast in! Schrijf je je liever in bij een andere locatie? Wij hebben ook locaties beschikbaar in Leeuwarden, Zwolle, Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam en Ede. Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 088 112 54 54 of vul ons contactformulier in . We zien je graag verschijnen tijdens onze EHBO cursus in Meppel.

Locatie Meppel
Oeverlandenweg 2A
7944 HZ Meppel

 

 

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

EHBO Cursus Meppel GEANNULEERD

€1656 oktober 2022 08:30 - 12:30
Meppel
Oeverlandenweg 2a
Meppel, 7944 HZ Nederland

EHBO Cursus Meppel

€16511 november 2022 13:00 - 17:00
Meppel
Oeverlandenweg 2a
Meppel, 7944 HZ Nederland

EHBO Cursus Meppel

€16514 december 2022 08:30 - 12:30
Meppel
Oeverlandenweg 2a
Meppel, 7944 HZ Nederland

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Reanimatiecursus Meppel

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen