fbpx

EHBO cursus in Leeuwarden

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

 

Op zoek naar een EHBO cursus in Leeuwarden? Boek snel online je cursus via Safetyschool. Wij geven al sinds 1998 EHBO trainingen in Leeuwarden. Wij vinden het belangrijk om te werken in kleine groepen. Daarom zullen er gemiddeld ongeveer 8 personen deelnemen aan een cursus, met een maximum van 12 personen. Zo leer je sneller je medecursisten en je instructeur kennen. Sneller door de praktijk lopen, en lekker bezig zijn. Wie wil dat nou niet? Heb je een aantal vragen over onze EHBO cursus in Leeuwarden? Neem dan telefonisch contact op via: 088 – 112 54 54 of stuur een mail naar info@safetyschool.nl.

EHBO Leeuwarden: inclusief videotraining!

Safetyschool heeft een online videotraining opgezet. Dit houdt in dat je de theorie zelf thuis kan doen, op een moment dat het jou uitkomt. Ideaal toch? Nadat je bij ons de aanmelding hebt afgerond ontvang je van ons zo snel mogelijk de inloggegevens. Door middel van een interactieve videotraining word je meegenomen in de theorie. Na ongeveer 2 uren rond je het theoriegedeelte af. Tijdens de praktijkdag van de EHBO cursus in Leeuwarden kun je dus al je energie stoppen in de praktijktraining!

Diverse onderwerpen met o.a. AED training!

Tijdens de EHBO cursus in Leeuwarden komen er verschillende onderwerpen aan bod. Zo worden er onder andere het volgende behandeld:

  • Reanimatie
  • Stabiele zijligging
  • Wonden verbinden
  • Levensreddend handelen
  • Hoofdletsel
  • Brandwonden

Dit is slechts een kleine greep aan onderwerpen die de revue zullen passeren. Een belangrijk onderwerp wat ook behandeld zal worden tijdens onze EHBO cursus in Leeuwarden, is de AED training. Zowel tijdens de theorie als de praktijk zal het onderwerp AED aan bod komen.

EHBO cursus in Leeuwarden? Kies Safetyschool!

Plan je EHBO cursus in Leeuwarden nu in bij Safetyschool! In onze agenda staat al voor het komende half jaar vooruit gepland. Jij wil toch ook werken in een kleine groep? Zowel de basis als de herhaling is bij ons mogelijk. Haal je certificaat in een halve dag bij Safetyschool! Meer weten? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: (088) 112 54 54, je mag ook een mail sturen naar info@safetyschool.nl. We zien je graag verschijnen bij onze EHBO cursus in Leeuwarden!

Locatie Leeuwarden
Kalverdijkje 77C
8924 JJ Leeuwarden

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

EHBO Cursus Leeuwarden

€16520 april 2023 08:30 - 12:30
Leeuwarden
Kalverdijkje 77 C
Leeuwarden, 8924JJ Nederland

EHBO Cursus Leeuwarden

€16531 mei 2023 13:00 - 17:00
Leeuwarden
Kalverdijkje 77 C
Leeuwarden, 8924JJ Nederland

EHBO Cursus Leeuwarden

€1653 juli 2023 08:30 - 12:30
Leeuwarden
Kalverdijkje 77 C
Leeuwarden, 8924JJ Nederland

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Reanimatiecursus Leeuwarden

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen