fbpx

Conform de richtlijnen van het RIVM aangaande het Corona virus zijn al onze trainingen geannuleerd tot 6 april 2020. Bedankt voor je begrip. Voor vragen zijn wij bereikbaar op: 088 112 54 54

EHBO cursus nabij Kampen

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

Zoek je een EHBO cursus nabij Kampen? Dan zit je hier bij Safetyschool goed! Wij bieden EHBO cursussen in kleine groepen. Onze ervaring leert dat het afnemen van EHBO cursussen in een kleine groep te goede komt van de kwaliteit en gezelligheid van de cursus. Zo leer je tijdens de cursus je medecursisten kennen en heeft de instructeur veel persoonlijke aandacht voor jou. Ook garanderen wij dat de EHBO cursus ten alle tijden doorgaat en bieden wij de optie om de afspraak één keer kosteloos te verplaatsen. De cursussen worden tot 80% vergoed door jouw verzekeraar. Wil jij een leerzame EHBO cursus nabij Kampen volgen? Of heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op. Dit kan door het contactformulier in te vullen of te bellen naar (088) 112 54 54

EHBO cursus nabij Kampen: Inclusief online videotraining

Wij van Safetyschool bieden jou naast de EHBO cursus nabij Kampen op locatie ook toegang tot een online videotraining. Na de inschrijving voor de praktijk dag ontvang je inloggegevens die toegang geven tot het online videomateriaal. Het voordeel van de online videotraining is dat je dit op voor jou een goed moment in alle rust kan volgen. De videotraining duurt ongeveer 4 uur. Na het afronden van de online videotraining kom je optimaal voorbereid naar de praktijk dag in Zwolle en kan je daar alle energie steken in de praktijk activiteiten.

EHBO cursus nabij Kampen? Kies Safetyschool!

De EHBO cursus nabij Kampen is zo ingepland. Ga naar de agenda en kies een datum die voor u het beste uitkomt en schrijf je daarna direct in. Wij zijn gelegen in Zwolle aan de Voorsterweg 36. Ook is het mogelijk om incompany cursussen te boeken. In dit geval komt de instructeur langs op een door jou aangegeven locatie. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: (088) 112 54 54 of stuur een mail naar info@safetyschool.nl. Wij zien je graag binnenkort verschijnen op een van onze EHBO cursussen in Zwolle!

Locatie Zwolle
Voorsterweg 36
8042 AD Zwolle

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

EHBO Cursus Zwolle

€1659 juni 2022 08:30 - 12:30
Zwolle
United States

EHBO Herhaling Cursus Zwolle

€1659 juni 2022 13:00 - 17:00
Zwolle
United States

EHBO Cursus Zwolle

€1658 juli 2022 08:30 - 12:30
Zwolle
United States

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Reanimatiecursus Zwolle

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen