fbpx

EHBO cursus nabij Haarlem

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

Ben jij op zoek naar een EHBO cursus nabij Haarlem? Dan zit je hier bij Safetyschool op de juiste plek! Wij bieden EHBO cursussen in kleine groepen wat zorgt voor een goede interactie met je medecursisten en de docent. De groepen zullen bestaan uit ongeveer 4 tot 8 personen. De interactie met zowel je medecursisten als de docent zorgt voor een positief effect, wat resulteert in een leuke EHBO cursus. Hiernaast staat Safetyschool bekend om het feit dat de EHBO cursus ten alle tijden doorgaat en er de mogelijkheid is om de afspraak 1 keer kosteloos te verplaatsen. Wil jij een leerzame EHBO cursus volgen? Of heb je nog vragen met betrekking tot de EHBO cursus nabij Haarlem? Neem gerust telefonisch contact op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 088 – 112 54 54.

EHBO cursus nabij Haarlem: Kwaliteit en Betrouwbaar

Safetyschool zet de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de EHBO cursussen centraal. Onze cursussen worden gegeven door ervaren instructeurs die plezier hebben in hun werk en wat willen leren aan jou. De EHBO cursus nabij Haarlem gaat ten alle tijden door, het zal dus niet voorkomen dat de cursus op het laatste moment wordt afgezegd wegens bijvoorbeeld een zieke instructeur. Ook biedt Safetyschool de mogelijkheid om de afspraak 1 keer te verplaatsen zonder dat daar extra kosten bijkomen. Al met al staat Safetyschool voor goede service en duidelijke afspraken. Wil jij gelijk een afspraak maken? Meld je dan hier aan!

Inclusief E-learning

Naast de EHBO cursus nabij Haarlem op locatie in Amsterdam ontvang je direct na inschrijving de inloggegevens. Deze gegevens verlenen toegang tot een interactieve videotraining. De training duurt ongeveer rond de 2 uur. Na het afronden van deze training ben je geslaagd voor het theorie gedeelte en optimaal voorbereid op de praktijk dag in Amsterdam.

EHBO cursus nabij Haarlem inplannen

Ben je geïnteresseerd geraakt en lijkt het je leuk om de EHBO cursus nabij Haarlem te komen volgen? Dat kan. Wij zijn gelegen aan de Kleine Wittenburgerstraat 201, 1018 LT in Amsterdam. Het ligt 15 minuten af van het Centraal Station en is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Heb je nog verdere vragen? Neem dan telefonisch contact op via: (088) 112 54 54. Je mag uiteraard ook ons contactformulier invullen, hier zullen wij zo snel mogelijk op reageren. Wij van Safetyschool zien jou graag tegemoet!

Locatie Amsterdam:
Kleine Wittenburgerstraat 201
1018 LT Amsterdam

 

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

EHBO Cursus Amsterdam

€16528 juni 2022 13:00 - 17:00
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

EHBO Cursus Amsterdam

€16515 juli 2022 08:30 - 12:30
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

AED training Amsterdam

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen