fbpx

EHBO cursus in Eindhoven

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

 

 

Een EHBO cursus in Eindhoven online inplannen? Dit is mogelijk via Safetyschool! Bij ons kun je in kleine groepen kiezen voor een leerzame cursus. Wij houden de groepen bewust klein (doorgaans rond de 8 personen en maximaal 12) om de kwaliteit van de training hoog te houden. Hierdoor is de interactie groot met de opleider en met je medecursisten. Wil je gelijk de EHBO cursus in Eindhoven inplannen? Bekijk dan de beschikbare data in onze agenda! Of bel: 088 112 54 54.

 

EHBO training in Eindhoven met e-learning

E-learning? Klopt, dit is ons online trainingscentrum waarbij je de theorie gaat leren. Na je aanmelding ontvang je van ons zo snel mogelijk je inloggegevens. Door middel van een interactieve videotraining leer je de nieuwste EHBO theorie. Dit kun je lekker thuis doen op een moment dat het jou goed uitkomt. Daarnaast is daarna je praktijkdag korter waardoor je je energie goed kunt verdelen. Meld je snel aan voor onze EHBO cursus in Eindhoven! Heb je aanvullende vragen? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 088 112 54 54.

Waar bestaat onze EHBO cursus uit?

Tijdens onze EHBO cursus in Eindhoven komen diverse onderwerpen aan bod. Hieronder een greep uit de te behandelen onderwerpen:

  • Reanimatie
  • Stabiele zijligging
  • AED bedienen
  • Hoofdletsel
  • Allergische reactie
  • En nog veel meer!

Dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod aan onderwerpen wat de revue zal passeren. Het is in ieder geval zeker dat je kennis weer helemaal up to date zal zijn. Onze EHBO cursussen in Eindhoven worden al sinds 1998 goed ontvangen.

EHBO cursus in Eindhoven? Kies Safetyschool!

Een EHBO cursus in Eindhoven is zo ingepland! Bekijk in de agenda wel data voor jou uitkomen en schrijf je daarna in. Wij zullen daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen. Benieuwd hoe wij scoren? Onze instructeurs worden gemiddeld beoordeeld met een 8,1 en onze locatie met een 8,3. Onze videotraining met een 7,9 en de sfeer met een 9,0! Neem telefonisch contact op via: (088) 112 54 54. Je mag ook een mail sturen naar info@safetyschool.nl!

Locatie Eindhoven
Van der Werffstraat 14
5622 KB Eindhoven

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

EHBO Cursus Eindhoven

€16512 april 2023 08:30 - 12:30
Eindhoven
Van der Werffstraat 14
Eindhoven, 5622 KB Nederland

EHBO Cursus Eindhoven

€16510 mei 2023 13:00 - 17:00
Eindhoven
Van der Werffstraat 14
Eindhoven, 5622 KB Nederland

EHBO Cursus Eindhoven

€16523 juni 2023 08:30 - 12:30
Eindhoven
Van der Werffstraat 14
Eindhoven, 5622 KB Nederland

EHBO Cursus Eindhoven

€16519 juli 2023 13:00 - 17:00
Eindhoven
Van der Werffstraat 14
Eindhoven, 5622 KB Nederland

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Reanimatiecursus Eindhoven

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen