fbpx

EHBO cursus in Ede

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

 

EHBO cursus in Ede boeken? Kies dan voor de cursussen van Safetyschool! Wij werken in kleine groepen, hierdoor leer je sneller je medecursisten en je instructeur kennen. Tijdens de cursus zul je werken in groepen van ongeveer 8 personen, met een maximum van 12 personen. Al sinds 1998 bieden wij deze cursussen aan op onze locatie in Ede. Heb je een aantal vrijblijvende vragen over onze EHBO cursus in Ede? Neem dan telefonisch contact op via: 088 112 54 54 of stuur een mail naar info@safetyschool.nl.

EHBO in Ede: inclusief videotraining!

Safetyschool heeft zijn eigen online leeromgeving ontwikkelt, dit houdt in dat je zelf online de theorietraining kan volgen. Nadat je je bij ons hebt aangemeld ontvang je van ons zo snel mogelijk de inloggegevens. Door middel van een interactieve videotraining word je door de theorie heen geloodst. Na ongeveer twee uur ben je klaar en ben je geslaagd voor het theoriegedeelte. Het voordeel is dat je op de praktijkdag ook al je energie kan steken in de theorie. Meld je nu snel aan voor onze EHBO cursus in Ede!

Diverse onderwerpen komen aan bod!

Tijdens onze EHBO cursus in Ede komen er diverse onderwerpen aan bod. Zo krijg je onder andere te maken met reanimaties, veiligheid, hoofdletsel en ontwrichting. Daarnaast staat ook de training met het AED apparaat op het programma. Dit apparaat is de afgelopen jaren veel in het nieuws geweest en hangt tegenwoordig in veel sportkantines. Als iemand een hartstilstand krijgt, en je weet binnen een paar minuten goed te handelen, dan kun je iemands leven redden. Ben jij benieuwd wat je allemaal kan gaan leren tijdens onze EHBO cursus in Ede?

EHBO cursus in Ede? Kies voor Safetyschool!

EHBO cursus in Ede inplannen? Neem hiervoor contact op met onze medewerkers of schrijf je online in. In de agenda kun je de verschillende data van de cursus inzien. Wij plannen tot altijd een halfjaar vooruit op onze website, dus je kunt je alvast inschrijven. Naast Ede zijn wij ook actief in andere plaatsen in Nederland. Zo kun je bij ons terecht in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Meppel, Leeuwarden en Eindhoven. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem hiervoor telefonisch contact op via: (088) 112 54 54
of mail naar info@safetyschool.nl.

Locatie Ede
Driehoek 11
6711 DH Ede

 

 

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

EHBO Cursus Ede

€16528 maart 2023 08:30 - 12:30
Ede
United States

EHBO Cursus Ede

€16524 april 2023 13:00 - 17:00
Ede
United States

EHBO Cursus Ede

€16525 mei 2023 08:30 - 12:30
Ede
United States

EHBO Cursus Ede

€16520 juni 2023 13:00 - 17:00
Ede
United States

EHBO Cursus Ede

€16512 juli 2023 08:30 - 12:30
Ede
United States

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Reanimatiecursus Ede

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen