fbpx

EHBO cursus in Amsterdam

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

 

Je EHBO cursus in Amsterdam snel en makkelijk online inplannen? Dit is mogelijk via de website van Safetyschool. Op onze werkwijze met kleine groepen (4-8 personen) wordt al jarenlang positief gereageerd. Dit is ook de reden waarom veel cursisten jaarlijks de herhalingscursus bij ons afnemen. Door te werken in kleine groepen is de interactie met de docent groter. Daarnaast leer je je medecursisten sneller kennen en kun je sneller door met de lesstof. Op een proactieve en praktische manier je EHBO cursus in Amsterdam voltooien? Neem dan direct contact op met Safetyschool of schrijf je online in via onze cursusagenda. Profiteer van onze e-learning zodat je de theorie op je gemak zelf online kan doen. Je praktijk is binnen een halve werkdag gehaald! Schrijf je in of bel 088 112 54 54.

Een EHBO training in Amsterdam inclusief AED!

Onze EHBO cursussen in Amsterdam worden altijd gegeven inclusief AED (Defibrillator). Een EHBO cursus bestaat uit veel verschillende onderdelen, maar de reanimatie is een verplicht onderdeel. De reanimatie komt ook voor in de eindtermen van alle gecertificeerden. Zo kun je dus altijd aantonen dat jij je weg weet te vinden bij een reanimatie met AED. Het onderdeel reanimatie met een AED wordt zowel in de online leeromgeving als tijdens de praktijkles behandeld. Wil je je gelijk inschrijven voor onze EHBO cursus in Amsterdam? Meld je dan hier aan!

Een digitale leeromgeving voor je theorie: makkelijk en snel!

De theorie van de EHBO cursus in Amsterdam halen via de digitale leeromgeving? Bij Safetyschool is dit mogelijk. Door middel van interessant videomateriaal word je op een makkelijke wijze door de EHBO lesstof heen geloodst. Deze theorieopdracht duurt maximaal 2 uren. Aan het einde van de test doe je een online theorie examen, waarbij je direct het theorie certificaat ontvangt. Bij Safetyschool kun je zowel voor de eerste keer je EHBO cursus doen, als op herhaling gaan. Je ontvangt na afloop een certificaat wat voldoet aan alle standaarden van het Oranje Kruis. Plan snel je EHBO cursus in Amsterdam in!

EHBO cursus in Amsterdam inplannen? Kies Safetyschool!

Safetyschool helpt je graag verder met je EHBO cursus in Amsterdam Noord, Oost Zuid en West. Wij zijn gevestigd op de Kleine Wittenburgerstraat 201, 1018 LT in Amsterdam. Onze locatie is op slechts 15 minuten per tram te bereiken via Amsterdam Centraal. Heb je vragen over onze cursussen? Neem dan telefonisch contact op via: (088) 112 54 54. Je mag uiteraard ook ons contactformulier invullen, hier zullen wij zo snel mogelijk op reageren. Kies voor de perfecte ambiance van Safetyschool!

Locatie Amsterdam:
Beemsterstraat 491
1024 BE Amsterdam

 

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

EHBO Cursus Amsterdam

€16515 juli 2022 08:30 - 12:30
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

EHBO Cursus Amsterdam

€1658 september 2022 08:30 - 12:30
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

EHBO Cursus Amsterdam

€16511 oktober 2022 13:00 - 17:00
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

EHBO Cursus Amsterdam

€1652 november 2022 13:00 - 17:00
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

EHBO Cursus Amsterdam

€1659 december 2022 08:30 - 12:30
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

AED training Amsterdam

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen