fbpx

Onze EHBO Cursus

Met een minimale investering een deskundige EHBO’er worden!

De theorie neem je online door in onze eigen online video leeromgeving. Het praktijk gedeelte van de onze cursussen wordt gegeven in kleine groepen en wordt daarom heel goed ontvangen. Dat blijkt ook uit de laatste feedback van onze EHBO cursisten. Onze kleine groepen zijn de nummer één reden om iedere keer opnieuw de herhalingscursus bij ons te volgen. Direct een EHBO cursus inboeken? Bel: 088 112 54 54.

Goede interactie

Je gaat actief de handelingen uitvoeren tijdens dit praktijk gedeelte. Je gaat aan de slag! Van stabiele zijligging tot het bedienen van de AED, het komt allemaal voorbij. Leren door te doen. Daar staan wij voor. Door de kleine groepen is de interactie met de docent heel groot, en hoef je niet te wachten op elkaar. Je bent lekker bezig, actief en vooral praktisch aan het oefenen.

Verkorting cursustijd

Omdat je thuis in je eigen tempo de theorie tot je hebt genomen en de groepen klein zijn kan de cursus in zo’n korte periode. Hierdoor kan de kwaliteit worden behouden. Een ideale combinatie. Je bespaart zo veel tijd en kosten. Onze EHBO locaties: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Leeuwarden, Ede, Meppel en Zwolle.

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Ook in 2018 hebben wij weer goed gescoord!
Bedankt voor jullie beoordelingen

Instructeurs

Locatie

Videotraining

Sfeer

EHBO training Meppel

Inhoud conform eindtermen oranje kruis

Reanimatie
Veiligheid
Verstikking
De ABCDE methode
Hersenschudding

Stabiele zijligging
Wervelletsel
AED Bedienen
Wonden verbinden
Alarmeren

Levensreddend handelen
Vergiftiging
Shock
Flauwte
Allergische reactie

Hoofdletsel
Verstuiking/ Kneuzing
Onderkoeling
Brandwonden
Ontwrichting

 Theorie online

Om er voor te zorgen dat iedereen goed voorbereid naar cursus gaat, zonder veel tijd kwijt te zijn aan droge lesstof, hebben wij een online video training ontwikkeld. Deze online video training is het theorie gedeelte van de cursus en van groot belang om een deskundig hulpverlener te worden. In deze videotraining legt instructrice Claudia in duidelijke video’s de belangrijkste EHBO onderwerpen uit. Deze onderwerpen worden uitgevoerd tijdens het praktijkgedeelte van de cursus.  Zo haal je in slechts 3 à 4 uur je theorie certificaat. Je kunt deze in je eigen tempo volgen op een tijdstip dat jouw dat het beste past. Iedereen komt zo goed voorbereid bij de cursus! Door deze manier van lesgeven, wij hoeven nu geen instructeur in te huren en een dure locatie, bespaart u veel tijd en dus ook geld. 

Als voorproefje op deze training delen wij alvast een video:

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Reanimatietraining omgeving Meppel

8 locaties in Nederland

Altijd een Safetyschoollocatie in de buurt

Klik op een locatie in de buurt en bekijk de cursusagenda

Snel je EHBO certificaat/diploma + EHBO pas

Officieel erkend

Dat is natuurlijk het uiteindelijke doel. Wij dragen er zorg voor dat je – bij het behalen van de toetsen en goed uitvoeren van de verschillende verrichtingen – binnen ongeveer 2 weken na de cursus een erkend EHBO certificaat ontvangt waarmee je kunt aantonen dat je een deskundig EHBO’er bent.

Nikta, Oranje Kruis, NRR, LPEV of Medic First Aid?

De ministeries van OCW en SZW hebben de verschillende certificeringen aan elkaar gelijkgesteld en erkend. De inhoud van alle verschillende opleidingen verschilt op details, maar is altijd gebaseerd op de eindtermen van het Oranje Kruis. De wijze van examinering verschilt wel in grote mate. Alle certificaten hebben in Nederland dus dezelfde status. Safety School kan dan ook verschillende certificeringen, certificaten en diploma’s leveren. Standaard werken wij met het Nikta als certificerende organisatie. Deze certificering wordt onder andere gebruikt bij Defensie, Politie, door Ambulance Chauffeurs, door Gastouders, Kinderdag opvang en nog vele andere branches en instituten. Heel betrouwbaar en degelijk dus.

Certificaat EHBO Meppel

PLAN JE CURSUS

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

Nikta

Europees erkend certificaat

EHBO Cursus Ede

€16528 maart 2023 08:30 - 12:30

EHBO Cursus Zwolle

€1657 april 2023 08:30 - 12:30

EHBO Cursus Meppel

€16511 april 2023 13:00 - 17:00

EHBO Cursus Eindhoven

€16512 april 2023 08:30 - 12:30

EHBO Cursus Rotterdam

€16514 april 2023 08:30 - 12:30

EHBO Cursus Leeuwarden

€16520 april 2023 08:30 - 12:30

EHBO Cursus Ede

€16524 april 2023 13:00 - 17:00

EHBO Cursus Utrecht

€16525 april 2023 13:00 - 17:00

EHBO Cursus Amsterdam

€16526 april 2023 08:30 - 12:30

EHBO Cursus Zwolle

€1653 mei 2023 13:00 - 17:00

Oranje Kruis

Europees erkend certificaat

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Oranje Kruis Herhaling

Europees erkend certificaat

Meer weten over de Incompany cursus of een passende aanbieding ontvangen?

Bel Harm op 088 112 54 54, of laat uw gegevens achter in onderstaand formulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Harm Boer van Safetyschool

Bel Harm of één van zijn collega's voor meer informatie (088) 112 54 54

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen