fbpx

BHV cursus in Zwolle

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

Je inschrijven voor een BHV cursus in Zwolle? Ontdek de mogelijkheden bij Safetyschool. Wij geven al sinds 1998 met succes cursussen door het hele land. Wij beschikken over een locatie in Zwolle. Ons geheim is het aanbieden van een cursus in kleine groepen. Doorgaans wordt er ongeveer in groepen van 8 personen gewerkt, met een maximum van 12 personen. Zo leer je snel de andere cursisten en de instructeur kennen. Daarnaast kun je sneller samen door de praktijk lopen en hoef je minder te wachten. Wil je je aanmelden voor onze BHV cursus in Zwolle? Schrijf je in of bel: 088 112 54 54.

BHV training in Zwolle: inclusief AED-training

Tijdens de BHV cursus in Zwolle komen er verschillende onderwerpen aan bod. Een belangrijk onderwerp, wat veel in het nieuws is, is het werken met een AED apparaat. Met dit apparaat kun je iemand redden als hij of zij een hartstilstand krijgt. Deze apparaten hangen tegenwoordig op veel sportverenigingen. Tijdens de cursus krijgt je zowel in de theorie als de praktijk te leren hoe je omgaat met een AED apparaat. Bovendien komen er nog veel meer onderwerpen aan bod zoals reanimatie, ontruimen, stabiele zijligging en meer!

Online videotraining (conform eindtermen Oranje Kruis!)

Onze BHV cursus in Zwolle bestaat uit een theoretisch- en een praktijkgedeelte. Meestal wordt dit gecombineerd en ben je hier een hele lange dag aan kwijt. Maar bij Safetyschool niet! Wij hebben een interactieve online videotraining ontwikkelt waardoor je je theorie thuis kan halen. Op een moment dat het jou uitkomt log je in en loop je door de theorie heen. Hier ben je ongeveer 2 uren mee bezig, daarna heb je de theorie gehaald. Op de praktijkdag kun je je dus focussen op de praktijk en ben je eerder klaar! Kies dus voor een BHV cursus in Zwolle van Safetyschool!

BHV cursus in Zwolle? Kies Safetyschool!

Wij beschikken over diverse locaties in Nederland. Zoals je nu inmiddels weet kun je in BHV cursus in Zwolle volgen. Daarnaast kun je ook terecht op de locaties Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Leeuwarden, Meppel en Ede. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Onze cursussen voldoen altijd aan de standaarden van het Oranje Kruis. Heb je een aantal vrijblijvende vragen over onze BHV training? Neem dan telefonisch contact op via: (088) 112 54 54. Je kan ook altijd ons contactformulier invullen of een mail sturen naar info@safetyschool.nl.

Locatie Zwolle
Voorsterweg 36
8042 AD Zwolle

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

BHV Cursus ZwolLe

€1678 juli 2022 13:00 - 17:00
Zwolle
United States

BHV Cursus Zwolle

€16713 september 2022 13:00 - 17:00
Zwolle
United States

BHV Cursus Zwolle

€1677 oktober 2022 13:00 - 17:00
Zwolle
United States

BHV Cursus Zwolle

€16731 oktober 2022 08:30 - 12:30
Zwolle
United States

BHV Cursus Zwolle

€16723 november 2022 08:30 - 12:30
Zwolle
United States

BHV Cursus Zwolle

€16715 december 2022 13:00 - 17:00
Zwolle
United States

Klik hier om je BHV cursus te plannen

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen