fbpx

BHV cursus in Utrecht

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

Op zoek naar een BHV cursus in Utrecht? Kies dan voor Safetyschool! Al sinds 1998 helpen wij , met enthousiaste instructeurs, zoveel mogelijk cursisten naar een certificaat. Zowel voor een basistraining als een herhalingstraining kunnen wij je verder helpen. In kleine groepen gaan we samen aan de slag, zodat we in een lekker tempo door kunnen werken. De groepen bestaan doorgaans uit ongeveer 8 personen, met een maximum van 12 personen. Zo leer je sneller je instructeur en medecursisten kennen! Heb je een aantal vrijblijvende vragen over onze BHV cursus in Utrecht? Neem dan telefonisch contact op via: 088 112 54 54. Of schrijf je in!

BHV training in Utrecht: inclusief online videotraining!

Onze BHV training in Utrecht beschikt over een aparte theorietraining. Het houdt in dat je de theorie zelf online kan uitvoeren op een moment dat het jou uitkomt. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je van ons zo snel mogelijk de inloggegevens. Op deze manier kun je inloggen wanneer je wil en de theorie op je eigen tempo uitvoeren. Door middel van een interactieve videotraining word je meegenomen in de verschillende onderwerpen. Na ongeveer 2 uren slaag je en ben je klaar met de theorie. Vervolgens kun je op de praktijkdag je volledige focus bij de praktijk leggen!

Wij zitten op 8 locaties in Nederland!

Onze BHV cursus in Utrecht wordt ook nog op 7 andere locaties gegeven. Wij zitten ook in Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Ede, Leeuwarden, Meppel en Eindhoven. Door het hele land geven wij al sinds jaar en dag cursussen op het gebied van EHBO en BHV. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.6 op Google Mijn Bedrijf! Loopt jouw certificaat pas over een half jaar af? Geen probleem, deze cursus kun je alvast reserveren!

BHV cursus in Utrecht? Kies Safetyschool!

BHV cursus in Utrecht inplannen? De volgende punten komen onder andere aan bod: beginnende brand, blusmethoden, noodcommunicatie, ontruimen, alarmeren en meer. Heb jij er al zin in? Onze instructeurs wel! Voor aanvullende vragen kun je bellen naar (088) 112 54 54 of mailen naar info@safetyschool.nl. Meer weten? Wij zien je graag binnenkort op onze BHV cursus in Utrecht!

Locatie Utrecht
Business Center Wisselspoor
2e Daalsedijk 8D, Gebouw Z
3551 EJ Utrecht

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

BHV Cursus Utrecht GEANNULEERD

€16713 december 2022 13:00 - 17:00
Utrecht
Business Center Wisselspoor 2e Daalsedijk 8D, Gebouw Z
Utrecht, 3551 EJ

Klik hier om je BHV cursus te plannen

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen