fbpx

BHV cursus in Meppel

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

BHV cursus in Meppel inplannen? Safetyschool helpt je graag verder! Wij bieden als sinds 1998 professionele cursussen aan in Meppel. Wij vinden het belangrijk om te werken in kleine groepen. Zo leer je sneller de instructeur en mede-cursisten kennen. Daarnaast kun je sneller door de materie lopen en blijf je lekker actief bezig. Meer weten over onze BHV cursus in Meppel? Neem telefonisch contact op via: 088 112 54 54 of stuur een mail naar info@safetyschool.nl.

BHV Meppel: Diverse onderwerpen!

Tijdens onze BHV cursus in Meppel komen er diverse onderwerpen aan bod. Zo is er ondere de training met een AED apparaat. Daarnaast ga je je onder andere ook bezighouden met:

  • Beginnende brand
  • Verschillende blusmethoden
  • Ontruimen
  • AED
  • Hoofdletsel
  • Stabiele zijligging

Naast bovengenoemde onderwerpen komt er nog veel meer aan bod. Uiteraard voldoen onze cursussen altijd aan de normeringen van het Oranje Kruis. Zo weet je zeker dat je certificaat ook daadwerkelijk overal geldig is. Kies voor onze BHV cursus in Meppel!

Bij Safetyschool doe je de theorie online!

Normaal gesproken worden de theorie en praktijk gecombineerd op een drukke dag. Bij Safetyschool kun je de theorie online doen, op een moment dat het jou uitkomt. Nadat je je hebt aangemeld voor onze BHV cursus in Meppel, ontvang je zo snel mogelijk de inloggegevens. Je logt makkelijk en snel in via onze online leeromgeving Alfalearn. Hier ga je door middel van een interactieve videotraining aan de slag met de theorie. Na ongeveer 2 uur ben je klaar en ben je geslaagd voor het theoriegedeelte. Zo kun je op de praktijkdag binnen een halve dag slagen!

BHV cursus in Meppel? Kies Safetyschool!

Je BHV cursus in Meppel alvast inplannen? Dat is mogelijk via onze website. Je kunt bij ons ongeveer een half jaar vooruit plannen. Wij zijn gevestigd aan de Oeverlandenweg 2A in Meppel. Hier vind je een grote zaal die geschikt is voor de praktijktraining. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er lekkere broodjes en wat te drinken voor jullie klaarstaat! Heb je een aantal vrijblijvende vragen? Neem dan telefonisch contact op via: 088 – 112 54 54 of stuur een mail naar info@safetyschool.nl. Wij zien je graag verschijnen bij onze BHV cursus in Meppel. 

Locatie Meppel
Oeverlandenweg 2A
7944 HZ Meppel

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

BHV Cursus Meppel

€16711 april 2023 08:30 - 12:30
Meppel
Oeverlandenweg 2a
Meppel, 7944 HZ Nederland

BHV Cursus Meppel

€16715 mei 2023 13:00 - 17:00
Meppel
Oeverlandenweg 2a
Meppel, 7944 HZ Nederland

BHV Cursus Meppel

€16721 juni 2023 08:30 - 12:30
Meppel
Oeverlandenweg 2a
Meppel, 7944 HZ Nederland

BHV Cursus Meppel

€16718 juli 2023 13:00 - 17:00
Meppel
Oeverlandenweg 2a
Meppel, 7944 HZ Nederland

Klik hier om je BHV cursus te plannen

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen