fbpx

BHV cursus in Leeuwarden

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

BHV cursus in Leeuwarden gezocht? Boek dan snel je cursus online bij Safetyschool! Wij werken in kleine groepen waardoor je sneller je medecursisten en instructeur leert kennen. Onze cursus bestaat gemiddeld uit 8 personen, met een maximum van 12 personen. Hierdoor kan er sneller doorgewerkt worden en hoef je minder te wachten. Heb je een aantal vrijblijvende vragen over onze BHV cursus in Leeuwarden? Neem dan telefonisch contact op via: 088 112 54 54 of stuur een mail naar info@safetyschool.nl.

BHV in Leeuwarden: inclusief videotraining!

Onze BHV cursus in Leeuwarden bestaat onder andere uit een online theorie. Dit betekent dat je, nadat je je hebt aangemeld, van ons de inloggegevens ontvangt van onze videotraining. Op een interactieve manier loop je door de materie heen. Na ongeveer twee uur rond je de theorie af en ben je geslaagd voor het theoriegedeelte. Op je eigen tempo, lekker thuis en op een tijdstip dat het jou uitkomt. Het voordeel is dat je tijdens de praktijkdag je energie ook ook kan leggen in de praktijktraining! Bovendien ben je ook nog eens eerder klaar!

Training met het AED apparaat

Tijdens onze BHV cursus in Leeuwarden komt uiteraard ook het werken met een AED apparaat aan bod. Dit apparaat is de afgelopen jaren veel in het nieuws geweest. Door snel en goed te kunnen handelen met dit apparaat, kun je levens redden. Zowel tijdens de theorie- als de praktijktraining krijg je meer informatie over hoe je omgaat met dit apparaat. Meer weten over onze mogelijkheden? Kijk dan snel verder op de website of neem contact op met onze medewerkers over onze BHV cursus in Leeuwarden.

BHV cursus in Leeuwarden? Kies Safetyschool!

Ben je overtuigd en wil je een BHV cursus in Leeuwarden bij ons gaan inplannen? Dit kun je online doen bij ons op de website. Wij verwelkomen je graag op de cursus. Wil je alvast een cursus in gaan plannen voor later dit jaar? Wij hebben alle cursussen voor het komende halfjaar al online staan. Neem voor vrijblijvende vragen contact op met (088) 112 54 54 of info@safetyschool.nl. Wij zien je graag verschijnen bij onze EHBO cursus in Leeuwarden!

Locatie Leeuwarden
Kalverdijkje 77C
8924 JJ Leeuwarden

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

BHV Cursus Leeuwarden

€16720 april 2023 13:00 - 17:00
Leeuwarden
Kalverdijkje 77 C
Leeuwarden, 8924JJ Nederland

BHV Cursus Leeuwarden

€16731 mei 2023 08:30 - 12:30
Leeuwarden
Kalverdijkje 77 C
Leeuwarden, 8924JJ Nederland

BHV Cursus Leeuwarden

€1673 juli 2023 13:00 - 17:00
Leeuwarden
Kalverdijkje 77 C
Leeuwarden, 8924JJ Nederland

Klik hier om je BHV cursus te plannen

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen