BHV cursus nabij Kampen

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

Zoek jij een BHV cursus nabij Kampen? Safetyschool biedt een BHV cursus nabij Kampen aan, gegeven door ervaren instructeurs. Naast dat de instructeur ervaren is, is het ook iemand die plezier heeft in het werk wat hij of zij doet en de groep cursisten graag iets wilt leren. De cursussen worden gegeven in kleine groepen, dit omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit de beste manier is om een ieder zo’n plezierige en leerzaam mogelijke dag te geven. De groep bestaat meestal uit een aantal van rond de 8 cursisten, met een maximum van 12 cursisten. Bij ons kun je zowel de basis- als herhalingscursus volgen. Tot 80% wordt vergoed door uw verzekeraar. Heb je interesse of heb je nog vragen? Schrijf je in of bel: 088 112 54 54.

Betrouwbaar en Duidelijke Afspraken

Wij van Safetyschool bieden de beste opties voor jou. Zo garanderen wij dat de BHV cursus nabij Kampen altijd doorgaat. Dit kunnen wij garanderen omdat wij genoeg bezetting hebben die bijvoorbeeld ziekte of andere facetten kunnen opvangen. Ook kun je, jouw gemaakte afspraak verplaatsen. Safetyschool staat voor duidelijke afspraken met de klant zodat beide partijen weten wat ze aan elkaar hebben. Ons doel is dat jij de BHV cursus nabij Kampen ervaart als een leerzame, maar ook zeker plezierige cursus.

E-learning bij Safetyschool

Naast BHV cursus nabij Kampen op locatie wordt er ook online videomateriaal aangeboden. Het voordeel hiervan is dat je in alle rust zelf bezig kan gaan met de theorie. Hierdoor kom je optimaal voorbereid bij de praktijk dag. Heb je nog vragen? Neem gerust telefonisch contact op. We zijn te bereiken op 088 112 54 54.

BHV cursus nabij Kampen? Kies voor Safetyschool

Bent u geïnteresseerd geraakt in de BHV cursus nabij Kampen? Of heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Neem dan telefonisch contact op via: (088) 112 54 54. Je kan ook altijd ons contactformulier invullen of een mail sturen naar info@safetyschool.nl.

Locatie Zwolle
Voorsterweg 36
8042 AD Zwolle

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

BHV Cursus Zwolle

€1677 juli 2020 13:00 - 17:00
Zwolle
Voorsterweg 36
Zwolle, 8042 AD

BHV Cursus Zwolle

€16717 augustus 2020 08:30 - 12:30
Zwolle
Voorsterweg 36
Zwolle, 8042 AD

BHV Cursus Zwolle

€16718 september 2020 13:00 - 17:00
Zwolle
Voorsterweg 36
Zwolle, 8042 AD

Klik hier om je BHV cursus te plannen

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen
Powered by