fbpx

BHV cursus nabij Haarlem

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

Wil jij een BHV cursus gaan volgen nabij Haarlem? Safetyschool biedt een leerzame BHV cursus aan waar persoonlijke aandacht en een leuke cursus centraal staat. De cursussen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 12 personen. Dit resulteert in het feit dat de interactie met de medecursisten en de docent positief wordt beïnvloed. Bij ons kan je de basiscursus volgen maar ook de herhalingscursus is bij ons een optie. Tijdens de cursus word je begeleid door een ervaren en gemotiveerde instructeur die jou ook echt wat wilt leren om zo het certificaat te halen. Ben je geïnteresseerd, of wil je graag meer informatie over de BHV cursus nabij Haarlem? Mail gerust naar info@safetyschool.nl en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Of neem contact op door te bellen naar 088 112 54 54.

E-learning bij Safetyschool

Naast de BHV cursus nabij Haarlem, wordt er door ons ook een videotraining aangeboden. De licentie voor deze training ontvang je direct na reservering van de BHV cursus. Je zult een code ontvangen waarmee je kunt inloggen op Alfalearn. Door deze videotraining thuis te volgen kun je op je gemak de theorie doornemen. Het voordeel is dat je optimaal voorbereid op de praktijk dag aankomt. Ben je geïnteresseerd geraakt in de BHV cursus nabij Haarlem meld je dan hier aan!

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Een voordeel van het volgen van deze BHV cursus nabij Haarlem is dat deze cursussen ten alle tijden doorgaan. Safetyschool beschikt over meerdere instructeurs die het werk overnemen wanneer er één wegvalt. Dit zorgt er dus voor dat je nooit voor verrassingen komt staan en wij garanderen dat we ons altijd houden aan de gemaakte afspraken. Al met al komt het er op neer dat wij van Safetyschool er alles aan doen dat jij onze BHV cursus een leuke en leerzame dag zal vinden.

 

BHV cursus nabij Haarlem? Kies Safetyschool!

Ben je geïnteresseerd en lijkt het je leuk om de BHV cursus nabij Haarlem te komen volgen? Dat is mogelijk. We hopen je snel te zien in Amsterdam aan de Kleine Wittenburgerstraat 201, 1018 LT in Amsterdam. Mocht je nog vragen hebben neem vrijblijvend telefonisch contact op. Wij zijn te bereiken via: (088) 112 54 54. Je mag uiteraard ook ons contactformulier invullen, hier zullen wij zo snel mogelijk op reageren. Wij zien er naar uit om u aan u certificaat te helpen!

Locatie Amsterdam:
Kleine Wittenburgerstraat 201
1018 LT Amsterdam

 

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

BHV Cursus Amsterdam

€16728 juni 2022 08:30 - 12:30
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

BHV Cursus Amsterdam

€16715 juli 2022 13:00 - 17:00
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

AED training Amsterdam

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen