fbpx

BHV cursus Eindhoven

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

Op zoek naar een BHV cursus in Eindhoven? Safetyschool helpt je verder! Wij geven al sinds 1998 BHV cursussen op onze locatie in Eindhoven. Doordat wij werken in kleine groepen worden onze cursussen als zeer interactief ervaren. Uit onze ervaring weten we dat werken in kleine groepen sneller gaat, je hoeft minder lang op elkaar te wachten. Je leert sneller de instructeur en je medecursisten kennen, dit draagt bij aan een goede ambiance! Benieuwd of er binnenkort een cursus wordt gegeven bij jou in de buurt? Bekijk dan direct onze agenda! Bel: 088 112 54 54 of schrijf je in!

BHV training in Eindhoven: inclusief videotraining

JIj wil toch ook makkelijk de theorie van je BHV cursus in Eindhoven thuis kunnen doen? Na je aanmelding ontvang je van ons zo snel mogelijk inloggegevens voor ons online leersysteem. Door middel van een interactieve videotraining leer je op een leuke en snelle manier de theorie. In een paar uur rond je dit thuis af, je bent dan geslaagd voor het theoretische gedeelte. Het voordeel is dat je op de praktijkdag je energie ook echt kan leggen in de praktijk! Heb je vrijblijvende vragen over onze BHV cursus in Eindhoven? Neem dan telefonisch contact op via: 088 112 54 54.

Herhaling en basis!

Wil je dit jaar voor het eerst een BHV cursus in Eindhoven gaan doen? Kies dan voor onze basistraining, hierop kun je filteren binnen onze agenda. Stap voor stap neemt onze instructeur je mee in de wereld van de BHV. Nadat je thuis al een theoretische basis hebt opgebouwd kun je lekker actief bezig in de praktijk. In kleine groepen ga je samen bedrijfssituaties nabootsen en kom je samen tot inzichten in de handelingen die verricht moeten worden. Onze cursisten omschrijven de cursus als erg leerzaam!

BHV cursus in Eindhoven? Kies Safetyschool!

Wil je direct een EHBO cursus in Eindhoven inplannen? Dit is mogelijk bij Safetyschool. Bij je ons kun je al ruim 6 maanden vooruit plannen. Zo heb je het maar geregeld en voorkom je dat je BHV certificaat verloopt. Naast Eindhoven beschikken wij ook over locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Ede, Meppel en Leeuwarden. Geef je je reservering liever telefonisch door? Neem dan telefonisch contact op met Safetyschool via: (088) 112 54 54. Je mag ook een mail sturen naar info@safetyschool.nl. nabootsen en nadenken over hoe je hiermee om zou gaan. Heb je al de nodige ervaring en ga je dit jaar voor een herhalingscursus? Ook dit is mogelijk via Safetyschool. We zien je graag verschijnen bij onze EHBO training in Eindhoven!

Locatie Eindhoven
Van der Werffstraat 14
5622 KB Eindhoven

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

BHV Cursus Eindhoven

€1677 december 2022 08:30 - 12:30
Eindhoven
Van der Werffstraat 14
Eindhoven, 5622 KB Nederland

Klik hier om je BHV cursus te plannen

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen