fbpx

BHV cursus in Ede

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

BHV cursus in Ede inplannen? Kies dan voor de cursussen van Safetyschool! Wij geven al sinds 1998 educatieve BHV trainingen door heel Nederland. Zo beschikken wij ook over een mooie locatie in Ede. Safetyschool vindt het belangrijk om cursussen te organiseren in kleine groepen. Met ongeveer 8 personen gemiddeld, met een maximum van 12, wordt er samengewerkt op de praktijkdag. Meer weten over onze BHV cursus in Ede? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 088 – 112 54 54 of stuur een mail naar info@safetyschool.nl.

BHV in Ede: inclusief AED training!

Tijdens onze BHV cursus in Ede komen er diverse onderwerpen aan bod. Zo krijg je onder andere te maken met het bestrijden van een beginnende brand, blusmethoden, alarmen, stabiele zijligging en meer. Daarnaast staat ook de training met een AED apparaat op de planning. Dit apparaat is de afgelopen jaren veelvuldig in het nieuws geweest. Tegenwoordig hangt het ook op diverse openbare plekken en bij sportverenigingen. Zowel tijdens de theorie- als bij de praktijktraining leer je omgaan met een AED apparaat.

Profiteer van de online theorietraining

Het grote voordeel van onze BHV cursus in Ede is dat je de theorie online thuis kan doen. Nadat je je bij ons hebt aangemeld ontvang je van ons zo snel mogelijk de inloggegevens. Je logt vervolgens in via ons systeem Alfalearn en volgt via een interactieve videotraining onze theoriecursus. Na ongeveer 2 uur rond je deze cursus af en ben je geslaagd voor het theoriegedeelte. Het voordeel is dat je tijdens de praktijkdag sneller klaar bent!

BHV cursus in Ede? Kies Safetyschool!

Wil je graag direct je BHV cursus in Ede inplannen? Op de website plannen wij altijd een halfjaar vooruit. In de agenda kun je alle cursusdata bekijken en jezelf aanmelden. Plan jezelf dus alvast in, voordat je het vergeet! Heb je nog een aantal vrijblijvende vragen die je graag beantwoord ziet worden? De medewerkers van Safetyschool helpen je graag verder. Je kunt ze bereiken door te bellen met: (088) 112 54 54 of door te mailen naar: info@safetyschool.nl. We verwelkomen je graag binnenkort op onze BHV cursus in Ede!

Locatie Ede
Driehoek 11
6711 DH Ede

 

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

BHV Cursus Ede

€16728 maart 2023 13:00 - 17:00
Ede
United States

BHV Cursus Ede

€16724 april 2023 08:30 - 12:30
Ede
United States

BHV Cursus Ede

€16525 mei 2023 13:00 - 17:00
Ede
United States

BHV Cursus Ede

€16520 juni 2023 08:30 - 12:30
Ede
United States

BHV Cursus Ede

€16512 juli 2023 13:00 - 17:00
Ede
United States

Klik hier om je BHV cursus te plannen

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen