fbpx

BHV cursus in Amsterdam

Jouw voordelen:
Kleine groepen, ervaren instructeurs, certificaat in een halve dag, theorie zelf thuis online doen, tot 80% vergoed, zowel basis als herhaling, de cursus gaat altijd door en het verplaatsen van de cursus is mogelijk.

BHV cursus in Amsterdam gezocht? Wees welkom bij Safetyschool! Wij zijn al sinds 1998 aanbieder van deze cursussen. Zowel voor de basis als de herhaling ben je bij ons aan het juiste adres. In kleine groepen gaan we samen aan de slag met de praktijk. Het certificaat is binnen een halve dag te halen! Kies voor een BHV cursus in Amsterdam van Safetyschool. Heb je aanvullende vragen? Neem dan telefonisch contact op via: 088 112 54 54. Of schrijf je in!

BHV training in Amsterdam met goede interactie!

Een belangrijke waarde voor Safetyschool is het persoonlijk contact en de interactie tijdens de trainingen. Daarom worden de trainingen gegeven in groepen van gemiddeld 8 personen (max. 12). Hierdoor leer je je instructeur en mede cursisten sneller kennen en hoef je minder te wachten. Het doel is om zoveel mogelijk zelf bezig te zijn. Lekker actief in de praktijk oefenen met elkaar. Zoek jij ook naar een bhv cursus in Amsterdam met perfecte ambiance? Kies dan voor Safetyschool.

Inclusief online videotraining!

Natuurlijk bestaat onze BHV cursus in Amsterdam ook uit een stukje theorie. Om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid naar de cursus gaat, hebben wij een online videotraining ontwikkelt. Zo leer je op interactieve wijze de theorie en hoef je niet in een klaslokaal naar de droge stof te luisteren. Zo kun je in slechts 2 uur je theorie halen, uiteraard voldoen onze cursussen aan de officiële landelijke standaarden! Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je BHV certificaat ergens niet geldig zal zijn. Kies dus voor een BHV cursus in Amsterdam van Safetyschool!

BHV cursus in Amsterdam gezocht? Kies voor Safetyschool!

Wil je je liever als bedrijf aanmelden voor een incompany bhv cursus in Amsterdam? Dit is ook mogelijk bij Safetyschool. Samen met je collega’s de BHV regels doornemen in je eigen omgeving. Veel makkelijker kunnen we het niet maken! Neem bij vragen altijd vrijblijvend telefonisch contact op via: (088) 112 54 54. Je kan ook altijd ons contactformulier invullen of een mail sturen naar info@safetyschool.nl. We hopen je snel te zien op onze BHV cursus in Amsterdam!

Locatie Amsterdam
Beemsterstraat 491
1024 BE Amsterdam

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Kleine groepen

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

BHV Cursus Amsterdam

€16711 oktober 2022 08:30 - 12:30
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

BHV Cursus Amsterdam

€1672 november 2022 08:30 - 12:30
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

BHV Cursus Amsterdam

€1679 december 2022 13:00 - 17:00
Amsterdam
Beemsterstraat 491 1024 BE

Minimale Investering - Maximale Veiligheid

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen