fbpx

BHV EHBO Zijligging

BHV Cursus in 1 Dag

Tijdens deze cursus wordt u geleerd hoe om te gaan met calamiteiten op en om de werkvloer. Denk hierbij aan een brand, een algehele of gedeeltelijke ontruiming van het pand of een collega of bezoeker die onwel wordt. Dit laatste leert u tijdens onderdeel levensreddend handelen, waarin wordt uitgelegd hoe om te gaan met kleine verwondingen, botbreuken en bijvoorbeeld een hartstilstand.

Zowel de theorie als de praktijk wordt tijdens deze cursus behandeld en de dag wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Slaagt u voor het schriftelijke examen en worden uw praktijkoefeningen met een voldoende beoordeeld, ontvangt u het Asphalia BHV certificaat. Dit certificaat bestaat uit een pasje. Ook kunt u kiezen voor het internationale Nikta certificaat. Dit is een papieren certificaat in combinatie met een pasje. Beide certificeringen zijn 1 jaar geldig.

Tijdens de BHV cursus 1 dag worden de volgende onderwerpen minimaal behandeld:

  • Een beginnende brand in theorie en praktijk te bestrijden
  • Levensreddend handelen
  • AED gebruik
  • Communiceren met hulpverleners en alarmeren
  • Een ontruiming uit te voeren

De cursusgroep bestaat uit maximaal 16 personen. Omdat er cursisten van allerlei soorten bedrijven en ook particulieren deelnemen aan deze cursus, zal er een standaard BHV cursus gegeven worden. Het voordeel hiervan is dat u er zeker van kan zijn dat u gedurende deze dag alle basiselementen van de BedrijfsHulpVerlening leert. Voor aanvang van de cursusdag ontvangt u een inlogcode voor ons online-leertraject. Hier kunt u alle theorie wat gedurende de cursusdag behandeld zal worden, alvast tot u nemen. Het wordt door onze cursisten als zeer prettig ervaren dat ze voor de cursusdag alvast een idee hebben van wat deze cursus inhoudt en wat er zowel geleerd zal worden. Ook kunt u in deze leeromgeving proefexamens maken. Kortom, de BHV cursus Open Inschrijving in 1 dag is ideaal voor u als u met minder dan 6 personen een basiscursus in 1 dag wilt volgen!

Heeft u genoeg informatie over de Basis BHV cursus in 1 dag? Klik hier voor een OFFERTE voor de Basis BHV cursus in 1 dag.
SPECIFICATIES VOOR BASIS BHV CURSUS IN 1 DAG

Mogelijke certificaten Asphalia, Nikta
Dagdelen Middag, Ochtend, Overdag (werkdag)
Inzet ondersteunende middelen Blusbak, Reanimatie poppen, Verbandmateriaal, Vuurpan met deksel
Lesmateriaal Online leeromgeving, Uitleg door instructeur
Lokatie Amsterdam, Berkel en Rodenrijs, Den Haag, Ede, Eindhoven, Leeuwarden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle
Niveau Geen basis kennis vereist
Tijdsduur 1 dag
Doelstelling Behalen BHV certificaat

Heeft u genoeg informatie over de Basis BHV cursus in 1 dag? Klik hier om de Basis BHV cursus in 1 dag te bestellen.

VEEL GESTELDE VRAGEN
Hoe lang duurt de basis bhv cursus?

Deze basis bhv cursus duurt 1 dag van 9:00 tot 17:00 uur

Krijgen wij een lunch?
Ja de lunch is geheel verzorgt, indien u een allergie heeft of uit religieuze overwegingen bepaalde etenswaren niet wilt gebruiken kunt u dit van te voren doorgeven aan onze klantenservice.

Direct contact?

Wacht niet langer en stel je vragen!

Voor de EHBO Cursus. Na verzenden ontvang je van ons zo spoedig mogelijk de bevestiging van de reservering. Gegevens in dit formulier worden gebruikt op je certificaat.
  • Geslacht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze EHBO locaties: AmsterdamEindhovenRotterdamUtrechtLeeuwardenEdeMeppel en Zwolle.
Onze BHV locaties: AmsterdamRotterdamEindhovenUtrechtZwolleLeeuwardenEde en Meppel.