Ziek worden op vakantie is erg vervelend. Zorgverzekering Agis komt met een unieke oplossing: een mobiele Vakantie EHBO-gids voor op de Smartphone.

De gids geeft reizigers instant EHBO-tips, toegespitst op hun type vakantie. De tips hebben bijvoorbeeld betrekking op blaren, eten en drinken, insectenbeten, verwondingen, zonnen en kinderziekten. Bovendien vertaalt de gids medische termen van en naar 7 vreemde talen – van Fries tot Turks. Wie last heeft van bijvoorbeeld een ontstoken keel, kan dat met de gids sneller uitleggen aan de lokale arts.

De EHBO-gids kun je gratis downloaden. Bovendien is er geen internetverbinding nodig om de gids te kunnen gebruiken. Wie de gids gebruikt, hoeft dus geen rekening te houden met hoge kosten voor internationaal dataverkeer.

Waarom een mobiele EHBO- gids?

Agis kreeg veel vragen over vakantieleed. Zo ontstond het idee voor de mobiele EHBO-gids. De applicatie sluit aan bij de doelstelling van Agis, om diensten meer mobiel en online te gaan aanbieden. Eerder introduceerde de zorgverzekeraar al een online zorggids.

Dat de EHBO-gids niet voor niets komt, is inmiddels duidelijk. Enkele dagen na lancering was de applicatie al 1500 keer gedownload.

Aan een toepassing voor de iPhone wordt momenteel nog gewerkt.

Ook online EHBO-tips vinden? Kijk dan eens bij de kennisbank. Hier vind je allerlei handige artikelen over EHBO en praktische tips voor toepassing. 

Bronnen:

  • https://www.frankwatching.com
  • https://www.agisweb.nl
  • https://www.nieuwsblad.be

Onze EHBO locaties: AmsterdamEindhovenRotterdamUtrechtLeeuwardenEdeMeppel en Zwolle.
Onze BHV locaties: AmsterdamRotterdamEindhovenUtrechtZwolleLeeuwardenEde en Meppel.

Open chat
1
Chat met ons
Hallo, kunnen we u helpen
Powered by