AED training

AED training volgen? Kies dan voor Safetyschool. Wij zijn al sinds 1998 opleider op het gebied van EHBO- en BHV cursussen. Tijdens deze cursus wordt het aspect van de AED training ruimschoots behandeld. Zowel op het gebied van de theorie als de praktijk. Zo leer je hoe je moet omgaan met dit apparaat en hoe je dit op een effectieve manier kan inzetten. Het AED apparaat is de afgelopen jaren veelvuldig in het nieuws geweest. Tegenwoordig hangt het in veel sportkantines. Bij de juiste inzet van het AED apparaat kun je levens redden. Wil je graag meer informatie ontvangen over deze training? Bel dan met onze opleiders via: 088 112 54 54 of stuur een mail naar info@safetyschool.nl.

AED cursus inclusief reanimatie

Een AED training volg je bij Safetyschool! Naast het werken met het AED apparaat komen er nog meer onderwerpen aan bod. Je kan de AED training volgen binnen een EHBO- of BHV cursus. Denk hierbij aan:

• Het oefenen van een stabiele zijligging
  • De ABCDE methode
  • Hoofdletsel
  • Reanimatie
  • Stabiele zijligging
  • Allergische reactie
  • Wervelletsel

Wil jij gelijk aan de slag met de AED training? Plan dan direct een cursus in via de website. Bekijk onze agenda en kijk wanneer jij kan. We beschikken over cursuslocaties in Leeuwarden, Meppel, Zwolle, Ede, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Incompany AED training ook mogelijk

Wil je graag met het hele bedrijf een training volgen met de AED? Het is mogelijk om bij Safetyschool een incompany cursus te boeken. Je kunt hiervoor gemakkelijk een offerte opvragen, wij zullen deze op maat maken! Tijdens de cursus ga je voor het bepalen van een officieel EHBO of BHV diploma. Dit doe je in kleine groepen van maximaal 12 personen. Doordat wij werken met een online videotraining kun je de theorie thuis online doen in je eigen tempo. Tijdens de theorie komt de AED training ook ruim aan bod. Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden?

Reanimatie AED? Schrijf je in bij Safetyschool!

Wil je je graag inschrijven voor een AED training bij Safetyschool? Bel dan direct met onze opleiders via: 088 112 54 54, schrijf je online in via de agenda of stuur een mail naar info@safetyschool.nl.

Jouw voordelen

Certificaat in een halve dag

Herhaling en basis

Perfecte ambiance

Incl. online videotraining

Onze instructrice Claudia was precies en duidelijk. Ze luisterde echt naar mensen, ging uitgebreid op vragen in en voegde iets toe. Zo maakte ze op een prettige manier contact. Ook deed ze alle handelingen heel precies voor met véél praktijkvoorbeelden. Super!

Klik hier om je cursus te plannen

TOT 70% VERGOED DOOR JE VERZEKERAAR!

REANIMATIE + AED
Vast onderdeel van onze cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel en komt voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED. Voor ons is dat logisch aangezien je tegenwoordig AED’s op heel veel locaties tegenkomt. Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van verschillende merken AED’s, Heb je toevallig zelf een AED hangen? Geef het merk en type aan ons door zodat we daarmee kunnen trainen. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren en kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

Minimale Investering - Maximale Veiligheid